Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, Türkiye Anneler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Suzan Karaman ve yönetimiyle bir araya gelerek belediye yönetimi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Fırat Birkan'dan Türkiye Anneler Derneği Zonguldak Şubesi'ne Ziyaret...-1

Birkan, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Türkiye Anneler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Karaman ve dernek yönetimi, belediye yönetiminden beklentilerini ve önerilerini Birkan'a iletti. Birkan, toplumun tüm kesimlerinin görüş ve önerilerini dikkate alarak projelerini şekillendirmeye devam ediyor.

Birçok muhtar, sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri ile bir araya gelen Birkan, Zonguldaklı annelerin çocuklarını yetiştirmek için gösterdiği fedakarlıkların dünyada eşsiz olduğunu belirtti. Annelerin özverili çabalarına vurgu yaparak sevgi ve saygılarını ileten Birkan, ziyaretin sonunda Başkan Karaman ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Zonguldak'taki maden faciası davasında şok gelişme! Zonguldak'taki maden faciası davasında şok gelişme!

Fırat Birkan'ın, farklı kesimlerden gelen görüşleri dinleyerek projelerini oluşturması, kamuoyunda büyük ilgi ve takdir topluyor.

HABER MERKEZİ