Gazeteci Fatih Altaylı, Karabük Üniversitesi öğretim üyelerine yönelik sert eleştirilerde bulunduğu bir YouTube videosuyla gündeme bomba gibi düştü. Altaylı, üniversitenin akademisyenlerini "Meymenetsiz" olarak niteleyerek, "Herhangi bir medeni ülkede böyle bir model görmedim ben." ifadelerini kullandı. Bu yorumlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YİNE GÜNDEMDE

Karabük Üniversitesi, daha önce öğrencilerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti. Ancak bu kez üniversite, hocalarıyla gündeme geldi. Gazeteci Fatih Altaylı'nın açıklamaları, özellikle sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı.

İMZA GAZETESİ HABERİNE YORUM YAĞDI

Altaylı'nın Karabük Üniversitesi hocalarını hedef alan açıklamalarının yer aldığı "Fatih Altaylı'dan Karabük Üniversitesi'ne ortalığı karıştıracak yorumu..." başlıklı İmza Gazetesi haberine yorumlar yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Altaylı'yı desteklerken, bazıları ise eleştirilerde bulundu. 

Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeleri

TÜRKİYE İKİYE BÖLÜNDÜ

Vatandaşların yorumları:

"Fatih Altaylı bize meymenetsiz, kendini beğenmiş, kibir inden burnu yere düşse a almaya tenezzül etmiyen tipitip"

"Karabük üniversitesi değil sanki mısırdaki el ehzer üniversitesinin öğretim üyeleri gibi"

"Kimse hakim savcı kesilmesin, kimse kimseyi bedavadan laflarla karalamasın, elinde bir delil varsa mahkemeye versin, ya hayır söylesin ya da sussun"

"Sanki sen de çok iyi meymenet varmış gibi konuşuyorsun"

"Fatih Altay'lı çok haklı.Aynen katılıyorum."

"Bu tdaayyipturkiyeninbasindaoldukcadahabasimizanelergelicek"

"Kitabın ortasindan konuştu yine, eğip bükmeden."

"Altaylı diyorsa vardır bişey ......"

"Saplamış Krallllllll"

"Güzel prim kasılmış"

"Buneee şaka deyin"

"Eğitim darbesi"

İbrahim Yıldız

Zonguldak, Karabük, Bartın illeri için meteorolojiden uyarı! Şiddetli ve kuvvetli geliyor Zonguldak, Karabük, Bartın illeri için meteorolojiden uyarı! Şiddetli ve kuvvetli geliyor

Karabük Haberleri