Hakan Yeşil Haberleri

Hakan Yeşil haberleri ve güncel Hakan Yeşil gelişmeleri, Hakan Yeşil ile ilgili tüm video, Hakan Yeşil fotoğrafları ve Hakan Yeşil haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri(GMİS)Başkanı Hakan Yeşil, Armutçuğun kapatılmasına yönelik yazıyla ilgili cevap verdi.

ZONGULDAK

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Zonguldak’a maden işçileriyle yerin 360 metre altında iftar yaptı.

ZONGULDAK

CHP'nin önde gelen isimlerinden 25 ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ile YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, GMİS Genel...

ZONGULDAK

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, TTK Kozlu Müessesesinde meydana gelen ve 11 Mart 1965 tarihinde yaşamını yitiren Satılmış Tepe ve...

ZONGULDAK

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamayla, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladı.

ZONGULDAK

Genel Maden İş Sendikası Yönetim Kurulu Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına bir açıklama yaparak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü...

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) için sevindirici bir gelişmeyi duyurdu.

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıldönümü andı.

ZONGULDAK

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, ‘’TTK’nın maden ocaklarından halihazırda emekliliği hak eden 1500 işçi var, her an emekliye ayrılabilirler’’ dedi.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde düzenlenecek Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu madenciliği uluslararası alana taşıyacak.

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanı Hakan Yeşil, mağdur olan işçilerle ilgili durumu yakından takip ettiklerini açıkladı.

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, 500 hem sağlık ve hemde güvenlik soruşturmasının bittiğini açıkladı.