Zonguldak’ın Bakacakkadı beldesinde bulunan EMKO panel radyatör fabrikasına yaklaşık 4 yıldır doğalgaz gelmediği için Düzce ilinde satılan fabrikayı alması gündeme gelen Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, İMZA Gazetesine Cuma günü gerçekleşen son gelişmeyi açıkladı.

Uzun süre pazarlık yaptıkları fabrikanın cuma günü cam fabrikasına satıldığını ifade eden İşadamı Yusuf Günay, "Biz hala Düzce'den yer arıyoruz. Kiralık da olsa doğalgaz sorunumuzun olmayacağı Düzce'den fabrika için yer bakıyoruz" dedi.

 

Zonguldak’ın Bakacakkadı beldesinde bulunan fabrikaya yaklaşık 4 yıldır doğalgaz gelmesi için beklediklerini ifade eden Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, “Mecbur kaldığımız için Düzce gibi yerlere gitmeyi düşünüyorum, yoksa ben Zonguldaklıyım ve Zonguldak’ı seviyorum. Satışa çıkan fabrikaya 20 milyon lira teklifte bulunduk. Geçen hafta cuma günü fabrika 33 milyon liraya yakınında bulunan cam fabrikasına satıldı. Biz hala Düzce'den kiralık da olsa yer bakıyoruz. Çünkü mevcut Bakacakkadı fabrikasında doğalgazımız olmadığından üretilen ürünleri test etmek için bile 45 kilometre taşımak durumunda kalıyoruz” dedi.

Şuanda bir fiil 196 kişi, yazın ise 247 kişinin çalıştığını belirten Yusuf Günay, doğalgazın gelmesi durumunda klima fabrikası kurma hedeflerinin olduğunu belirterek “2023 yılında da hedefimiz 200 kişilik daha çalışacak klima fabrikası kurmak” dedi.

Bunları yapana tek tek ceza kestiler! Bunları yapana tek tek ceza kestiler!

 

"BİR TEK SAMİMİ ONLARI GÖRDÜM"

Kendi fabkirasıyla birlikte bir çok şirketin bulunduğu Bakacakkadı beldesindeki doğalgaz sorununu çözmek için bir çok kişiyle temasa geçtiklerini ifade eden Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, "Sorunun çözümü için mevcut milletvekilleri ile de görüşmelerine rağmen sonuç alamadık. Bir tek samimi olarak Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı ile Zonguldak eski Milletvekili Sayın Necmettin Aydın'ı gördüm" dedi. 

 

DAHA ÖNCEKİ HABER:

https://www.imzagazetesi.com.tr/haber-emko-duzce-ye-tasinacak-mi-videolu-5191.html