Secaattin Gonca, Mehmet Apaydın, İsmail Ömer Çamur ile Orhan Akyüz, dostları AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar’ın seçim çalışmalarına katılarak destek verdiler.

Zonguldak Belediye Başkanlığı görevini 2004-2009 yıllarında yapan Secaattin Gonca, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelikleri ve belediye meclis üyeliğinde bulunan iş insanı Mehmet Apaydın, AK Parti Zonguldak’ın Kozlu ilçesi belediye başkan aday adayı ve belediye meclis üyeliği yapan iş insanı İsmail Ömer Çamur ile araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz, dostları AK Parti’nin Zonguldak’ın Devrek ilçesi belediye başkan adayı Özcan Ulupınar’ın seçim programlarına katılarak desteklediler.

Whatsapp Image 2024 03 06 At 15.44.16

ULUPINAR’A YOĞUN İLGİ

Dostları Gonca, Apaydın, Çamur ve Akyüz’ün yer aldığı programda, AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar’a, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi.

ULUPINAR DUYGULANDI

Zonguldak'ın hastalığını açıklayıp Milletvekili ve belediye başkanlarına çağrıda bulundu! Zonguldak'ın hastalığını açıklayıp Milletvekili ve belediye başkanlarına çağrıda bulundu!

Devrekli vatandaşların bağırlarına basarak sıcak ilgi gösterdikleri Ulupınar’ın, zaman zaman duygulandığı görüldü. 

SKM HINCAHINÇ DOLU

Bu arada Devrek’teki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) sabah saatlerinden itibaren hıncahınç dolu olduğu, caddelerde ve mahallelerdeki binalarda Ulupınar’ın fotoğraflarının yer aldığı afişlerin ve parti bayraklarının asılı olduğu gözlemlendi.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Whatsapp Image 2024 03 06 At 15.44.16 (2)

Whatsapp Image 2024 03 06 At 15.44.16 (1)