Asma Mahallesi Muhtarı 08/11/2023 tarihinde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binada bulunan Cildiye Servisinde görevli Uzm. Dr. Burcu Aydemir'den randevu aldığı ve sırası geldiğinde doktor hanımın muayenehanesine girdiğini ancak Uzm. Dr. Burcu Aydemir'in kendisini görür görmez tedavi etmeyeceğini söylediğini, yaklaşık 7 ay önce yine muayene olmak için gittiğinde aynı doktorum kendisini muayene etmemesi nedeniyle tartıştıklarını, kendisini tedavi etmeyen Uzm. Dr. Burcu Aydemir'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

MUHTAR RANDEVU ALMAMIŞ!

Görülen Mahkeme sonucunda Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne yazılan 09/11/2023 tarihli müzekkereye verilen cevapta, Gürbüz Kuğu’nun 08/11/2023 tarihinde randevusunun olmadığının görüldüğü, şikayet edilen doktorun şikayetçiyi tedavi etmeyi kabul etmediğine dair şikayetçinin soyut iddiası dışında bir delil elde edilemediği gerekçesiyle dava düşürüldü. Dava düşürülmesine, Muhtarın şikayetinin yersiz bulunmasına rağmen Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu sosyal medyadan doktora meydan okudu.

RANDEVU ALMADAN MUAYENE OLMAYA ÇALIŞAN MUHTAR SOSYAL MEDYADAN VERYANSIN ETTİ!

Karara tepki gösteren Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu sosyal medyasından adeta doktora meydan okudu. Muhtar Gürbüz Kuğu yapmış olduğu paylaşımda; “Başhekimi il sağlık müdürlüğü tanımayan Burcu Aydemir Demirci Cimer'e kadar gideceğim. Gerekirse Cumhurbaşkanıma ve Sağlık Bakanına, adalete hesap vereceksin” diyerek meydan okudu.

Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, 13. Olağan Kongresini Düzenliyor! Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, 13. Olağan Kongresini Düzenliyor!

DOKTOR BURCU AYDEMİR DEMİRCİ’NİN HASTALARINA VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binada bulunan Cildiye Servisinde görevli Uzm. Dr. Burcu Aydemir’in yoğunluktan dolayı randevu alamayan acil hastaları için mesai saatinden yarım saat önce işe başladığı ve acil hastalarına bu zaman diliminde sekreteri aracılığıyla hastalarına randevu aldırarak muayene ettiği öğrenildi.

Doktor Burcu Demirci’nin muayene ettiği hastalar ise; “Doktorumuz bizimle gerçekten ilgileniyor. Sıra alamayan acil hastalar için sabahın köründe gelerek onalar vakit ayırıyor. Mesai saatlerinde ise kesinlikle kimsenin hakkına girmemek adına ise hasta kabul etmiyor. Sıra almadan muayene edilmekte neymiş? Kafasına göre herkes gelsin o zaman” dedi