Cide ilçesinde bulunan ve doğalgaz sağlayan bir tesisin, sıvılaştırılmış doğalgaz yüklü tüplerin bulunduğu dorsede yangın çıktı. Olay, tesis içerisinde meydana geldi.

A W170531 01

Hızlı Müdahale Önemli Facia Önledi

Yangını fark eden görevliler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Bu sayede olası bir facia önlenmiş oldu.

A W170531 05

Muhtemel Sebep Balataların Isınması

Yangının, dorsedeki balataların ısınması sonucunda çıkmış olabileceği değerlendiriliyor. Yangının sebebiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yangın sonucunda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

A W170531 01

Olay yerine gelerek ekiplerden bilgi alan Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, “Kastamonu’dan Cide ilçesine gelirken yaklaşık 10 kilometrelik bir yokuş bulunuyor. Muhtemelen yokuşu inerken tankın balataları tutuştu. Tesiste şu anda bir sıkıntı yok. İtfaiye ekiplerimiz de yanan tanka hızlı bir şekilde müdahalede bulundular. Herhangi bir sorun yok şu anda. İtfaiye ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahalede bulundu. Doğalgazda bir sıkıntı yok, muhtemelen hızlı indiğinden dolayı tankın balatalarının tutuştuğunu düşünüyoruz. Balatalardaki yangında lastiklere sarmış, itfaiyedeki arkadaşlar hızlı bir şekilde müdahalede bulundular. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

Tartıştığı kişiye baltayla saldırdığı anlar böyle görüntülendi! Tartıştığı kişiye baltayla saldırdığı anlar böyle görüntülendi!

İHA

Kastamonu Haberleri