FEVKANİ KÖPRÜ ALTI ESNAFI DESTİCİ’DEN DESTEK İSTEDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen, Zonguldak’ın kent merkezindeki Fevkani Köprüsü’nün dayanaksız olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilmesinin ardından Valilik kararıyla bu yılın 27 Ağustos tarihine kadar iş yerlerinin boşaltılmasının istenmesi üzerine kendisinin de eşlik ettiği köprü altı esnafının, partilerinin Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret ederek destek istediklerini bildirdi.

BBP Zonguldak İl Başkanı Şen, yaptığı açıklamada, beraberindeki bazı Fevkani Köprüsü’nün altındaki esnafla birlikte partilerinin genel merkezinde Genel Başkanları Mustafa Destici’yi ziyaret ettiklerini ifade etti.

Destici'den destek istediler!-1

‘’BAKANLIK NEZDİNDE SORUNUN ÇÖZÜMÜNE ÇALIŞACAĞIM’’

Esnafların mağduriyetlerinin giderilmesi için genel başkanlarına taleplerini ilettiklerini anlatan Şen, BBP Genel Başkanı Destici’nin de konuyla ilgili bakanlık nezdinde görüşmelerde bulunarak çözüm için elinden gelen gayreti sarf edeceğini aktardığını belirtti.

Minik fenomen dinleyicilerden tam not aldı! Minik fenomen dinleyicilerden tam not aldı!

‘’DESTİCİ’NİN SAMİMİYETİNE GÜVENİYORUZ’’

Bu arada Fevkani Köprüsü altındaki bazı esnaflar da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşmelerinin gayet olumlu geçtiğini, samimiyetine güvendiklerini söylediler.

HABER: ORHAN AKYÜZ
FOTOĞRAFLAR: ORHAN AKYÜZ-BBP