Eceler, Çukurören ve Çayköy köylerinden İmza Gazetesi'ne teşekkür! Eceler, Çukurören ve Çayköy köylerinden İmza Gazetesi'ne teşekkür!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen, yaklaşık bir yıl önce de, "Zonguldak'ı toparlayalım" talimatıyla projelerin hızlanmasında ve tanıtımında aktif rol alan Ak Parti Zonguldak İl Başkan yardımcısı Muammer Avcı, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun tarafından görevden alındı. Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık bir yıl önce "Zonguldak'ı toparlayalım" talimatı gereği Zonguldak-Kilimli sahil yolu, Kozlu kavşağı, Uzun Mehmet Camii, Atatürk Devlet Hastanesi gibi projeleri yakından takip edip, sorunları çözen ve hızlandıran, ayrıca tanıtımını yapan Ak Parti İl başkan Yardımcısı Muammer Avcı'yı görevden aldı.  Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan arayıp "Zonguldak'ı toparlayalım" talimatı veresiye kadar rutin olarak yönetim kurulu görevini devam ettirirken talimatın ardından projelerin hayata geçirilmesinde sorun çözücü olarak ve yapılanların tanıtımı açısından daha aktif rol üstlenmişti.  Bu durumu zaman zaman yanlış yorumlayan İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetim kurulundaki bazı üyelerin serzenişleri olsa da teşkilatın geneli ve Zonguldak halkı yapılan işlerden memnun kalmıştı.    MUAMMER AVCI GÖREVDEN ALINDI! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zonguldak’a yapacak olduğu ziyareti, İl Başkanı Zeki Tosun’dan önce duyurmasıyla, “Ak Parti İl Başkanının önüne geçti” söylemleri Zonguldak basınında geniş yer tutarken, Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığından yapılan açıklama ile Avcı’nın İl Başkan yardımcılığı görevinden alındığı duyuruldu. Avcı, yine yönetimde yer alırken pasifleştirildi.  Görevden alınma sonrası Muammer Avcı tarafından bir açıklama yapılmazken, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un görevden almanın kendi tasarrufunda olduğunu bildirdiği öğrenildi.  Yapılan icraatları tanıtım konusunda Muammer Avcı'nın aktif rol almasından rahatsızlık duyan Milletvekili, Belediye başkanlarının da bu kararın alınmasında aktif rol almış olabileceği tahmin ediliyor.  Ak Parti Sosyal Medya hesabından yapılan açıklama şöyle: "Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun Başkanlığında gerçekleştirdik. 5 Şubat Cumartesi günü Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın katılımıyla ''Zonguldak Kilimli Sahil Yolu ve Toplu Açılış Töreni" 'ni gerçekleştirdik.
Yarım asırlık tarihi projenin hayata geçmesi ile Zonguldak Kilimli arası 5 dakikaya düştü. Şehrimiz bağlantı yolları konusunda büyük değişim ile artık trafiği daha rahat olacak, yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmak için tüm çabamızla AK Parti ailesi olarak çalışmaya devam ediyoruz.
İl Sekreter Birim Başkanılığı ve Kilimli Koordinatörlüğü görevini yürüten Muammer Avcı'nın yerine, İl Sekreteri olarak Hicran Kuru, Kilimli Koordinatörü olarak Uğur Karaaslan atanmıştır. Kendilerine görevlerinde başarılar dileriz. Toplantımızda aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
ZonguldAK."