Emeklinin ve memurun merakla beklediği maaş zammında değişiklik! Emeklinin ve memurun merakla beklediği maaş zammında değişiklik!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Zonguldak’ta miting yapmayacağını anlatan Çağlayan, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak programı oldu. Biliyorsunuz ayın 20’sinde (20 Nisan 2023 Perşembe) Filyos’ta (Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesi) yerli ve milli doğal gazımızın devreye alma töreni oldu. Resmi rakamlara göre 17 bin vatandaşımız Cumhurbaşkanımız ile birlikteydi. O programı orada icra ettik. Bizler için müthiş bir gurur. İnanılmaz derecede bir duygu. Orada o bağımsızlık ateşinin yanması, bizleri çok mutlu etti. Artık evlerimizde de kullanacağız, biliyorsunuz konutlarda bir yıl boyunca 25 metreküpe kadar olan sıcak su ve ocaklarda yanacak doğal gazımız bedava olacak. 
Bu ay da tüm kullanılan doğal gazımız bedava olacak. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız buraya geldi. Yoğun ve tempolu günlerdeyiz, kendisinin tekrar burada bir programı olmayacak’’ dedi.