Kastamonu'da Yakalanan 53 Şahıstan 11'i Tutuklandı

Kıbrıs Gazisine Kamyon Çarptı! Son Yolculuğuna Uğurlandı Kıbrıs Gazisine Kamyon Çarptı! Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından haklarında yakalama kararı bulunan 53 şahıs, yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 11'i, haklarında hapis cezası bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan şahısların tespiti ve gözaltına alınması için gerçekleştirilen operasyonlarda başarılı sonuçlar elde etti. 15-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 53 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Tutuklanan Şahısların Suçları

Gözaltına alınan şahıslar arasında, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 11 kişi belirlendi. Tutuklanan şahıslar B.K.: 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranıyor. S.A.: 'Yağma' suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezası ile aranıyor. S.N.: 'Kasten yaralama' suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranıyor. İ.T.: 6 ayrı suçtan 3 yıl 5 ay hapis cezası ile aranıyor. O.C.: 'Askeri ceza kanununa muhalefet' suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezası ile aranıyor. U.T.: 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası ile aranıyor. O.T.: 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranıyor. S.G.: 'Sarkıntılık yapma suretiyle cinsel saldırı' suçundan 4 yıl hapis cezası ile aranıyor. A.S.: 'Dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranıyor. M.Y.: 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan aranıyor. O.A.: 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezası ile aranıyor.

Adliyeye Sevk Edildi

Yakalanan 53 şahısın işlemleri sonrasında 11'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Geri kalan şahıslar ise adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA