Zonguldaklı sanatçı Ercan Gönültaş 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçim sonrasında Muslu'da olan seçimin analizini sosyal medya hesabından paylaştı. 

Gönültaş, Neden hep CHP seçimi alıyor? sorularına da açıklık getirerek eksiklikleri ve yapılması gerekenleri açıkladı.

Ercan Gönültaş yaptığı paylaşımla şu görüşlere yer verdi;

"Çok kıymetli gönül dostlarım son kez muslu seçiminin analizini gerçeğini anlatmak istiyorum. Neden hep CHP burada seçimi alıyor bunu açık seçik anlatmak istiyorum. CHP nin muslu beldemize bir çivi çakmadan sosyal belediyecilik yapmadan bir sürü eksiği olan, bir beldede sağlık ocağı olmazmı, postane olmazmı, Bankamatik olmazmı, park bahçe. Olmaz mı coçukların oynayacağı alanlar olmazmı, insanların oturum konusacağı bir cafe olmazmı, veya alkol kullanacakları tenha bir yerde müzik eşliğinde hiş sohbet edecekleri bir mekanları olmazmı, milletin içinde ulu orta kahvehanelerde saklı saklı uçmekeri hiç yakışan davranışlar değil. Nereden bakarsan hizmetleri dökülüyor, gelde anlat, seçim almasının altında ilk CHP partizanlığı. 2 cisi her evden eren enerji de çalışan gençlerimiz, bu gençlerimizin sendika hakları olmamaları, yani belediye başkanı işe alıyor, belediye başkanı işten çıkarıyor. Yani belediye başkanının iki dudağı arasında, Bir ak partili muhtar adayı Ercan arkadaşım ben eşimden oy istiyemiyorum. Çünkü oğlumuzu işten attılar. Gittik yalvardık zor bela tekrar işe aldırdık. CHP nin pankartını asmazsak ona oy vermez isek işten atacaklar, oğlumun geleceği ile nasıl oynarım. Ben seni severim. Ben sana nasıl oy verebilirim bana bunu söyle ne olursun bana darılma, Bu durumu anlamamak mümkün değil, Hocalık yapmış eniştem köye geldim CHP nin adayı fırat kabadayı nın posterini asılmış güldüm, Çünkü asmak zorunda oğlu erende çalışıyor. Oğlunun geleceğini önemli görüyorlar. Gelde bunlardan oy iste, bana oy vereceklerine yeminde etseler bile veremezler. Yine yılların ak partili amcam CHP nin posterini evinin önüne asmış yine güldüm, Yatalak eşi kendisi evden dışarı çıkamıyor eren enerji den yemek servisi yapılıyor, Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, Aynı şekil halamda bu durumda, Muslu da babamın öz dayımın çocukları teyzemin çoçukları, Yine kasköyden Büyükbabamın kardeşinin çocukları amcalarıma oy ver diyemedim bile,

Amca oğlu kasköy de muhtar adayı Çağrı Gönültaş CHP li bana karşı saygısı sevgisi var, girişken esnaf cana yakın ahlaklı terbiyeli, muhtarlığı almak için vaatleri üst düzeyde idi, kendisini çok güzel ifade etti kazandı, gelde oy iste, Hüseyin Aslankaya muhtar idi kaybetti. Hüseyin kardeşim bile etki altında idi, Görüşü millidir ama partisine çalışanadı. Susmak zorunda kaldı. Ekektiriğe tutulmuş bir davranış içinde idi. Oysa geçen sefer partisini desteklediği halde kazanmıştı. Bu seçim de kendine oy veren dostları CHP nin yanında idiler. Dik durmazsan seçim kaybedilir. Hem oradan hem buradan seçim kazanılmaz, Düz olmak gerekiyor. Ben kendisini şiddetle severim. Dindar dava adamı inançlı Ahlaklı düzgün ben muhtarların ikisinide çok severim. İkiside kasköyüne hizmet etmek için can atan kardeşlerim.

Muslu kapalı ceza evi, hiç bir sosyal aktiviteleri olmayan sindirilmiş korkutulmuş bir yer, Ne amca oğlu Çağrı Gönültaş bana yaklaşabildi. Nede Hüseyin Aslankaya, Benim en son Yeniden Refah partisinden aday oluşum, Benden önce MHP nin adayı Caner Baydar ın adaylığı açıklanması birde muslu da ak parti ile ittifak olacak mantığı ile Caner Baydar kardeşime dikkat çekildi. Ak parti Şener Aydın ı aday gösterdi plan bozuldu. Fakat Ak parti belde başkanı İbrahim Adıyaman ın insafiyeti ile ak parti il e danışmadan Ak parti MHP ve İYİ Parti ittifak yaptılar tek aday üzerinden Caner Baydar ı desteklediler. Tek hedefleri CHP yi yıkmak iktidar partisine seçimi aldırmaktı. Ben hem geç adaylığımı açıklamam hemde Azerbaycan da olmam münasebeti ile seçime asılamadım. Muslunun siyasi düşüncesine göre günah keçisi olma konusunda hiç katkım olmadı. Seçimi kendi akışına bırakarak görevimi en güzel şekilde ifa ettim. Pankartlarımı tanıtım poster ve büroşürlerimi astım. Büroşürlerimi dağıtırken peygamberimizin metodunu izleyerek büroşürlerimi verirken CHP li Ak partili MHP li İYİ partili Sadet partili Bağımsız adayımız Tuğrul Özdemir abime, hemşerilerime Çoluk çoçuk ayırt etmeden çorap hediye ettim. İstanbul esnafından çorap alırken onlarında hediyelerini dağıtmış oldum. İstanbul çorap firmalarına kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yapmış oldukları sadaka ve yardımları kabul etsin. 4000 adet çorap dağıttım. Okul öğrencilerine 2 şer adet basmalı kalem hediye ettim. Bazı yakın dostlarıma giyim yardımı yaptım kot, mont iç çamaşırı. Yakın sevdiklerime parfüm hediye ettim. Vede erzak yardımı yaptım. Ve de yapılacak olan yerlerde var. Bu yaklaşım peygamber metodudur. Aynı zamanda Ramazan ayı rahmet ayı olduğu için hem fitre ve zakat dağıtmak hemde hediyeleşmek insanlık için hem faydalı bir davranış hemde insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır ayetine mazhar olmak.

Yeniden Refah partisini ben bir siyasi partiden ziyade İslam davasına hizmet eder düşüncesi bende halis olduğu için aday oldum. Muslu da seçim almak çok zor nüfus çok az CHP nin oyunu bozacak insan kalabalığı yok seçmeni 1250 . Her yer bağlı. Birde Alkolün bağımlı olduğu gençlerin Ramazan ayında bile içki kullanmakarı bulanık su da çöp gibi ne yaptığını bilmeyen psikolojileri bozuk.inançlarını yitirmişler. Tek düşünceleri işleri olsun yesinler içsinler. Daha önceki yazımda cahil demiştim, az dedim kara cahiller. Yüzlerine derim. Benden alkol isteyenler oldu. Allah yazdıysa bozsun bir gencimize alkol alıp ikram edeceğim o günaha asla ortak olmam. Belediye başkanlığı da onların olsun yaşadıkları hayatta onların olsun. Hallerine acıyorum üzülüyorum. Hepsini Allah için çok seviyorum. Onları Mevlam ile peygamberim ile gerçek anlamda buluşturmak bu bataklıktan çıkarmayı çok isterdim. Ama ne yazıkki onlar bu bataklıktan çıkmak istemiyorlar. Hayatlarından memnunlar seçimi kazandıkları saatlerde oradan ayrılmadım, kimler tebrik ediyor tek tek gördüm. Cami cematinin bile kazanan adayı göz yaşları ile tebrik ettiğini gördüm. Ben basın mensubu olarak soğuk kanlı sempatik tutum ve davranışlarımla yakından seyrettim. En son Fırat Kabadayı ve Sabahattin Adıyaman ı tebrik ettim. Siyasi görevimi Yeniden refah partisi davasını yapmanın huzur ve neşesi içinde oradan ayrıldım.

En ufak zerre kadar kaybetmiş olmaktan dolayı kırgınlığım olmadı. Herkesi kucakladım. Hediyelerimi sundum. Gençlerle tanışma imkanım oldu. İnanın çok mutlu oldum. İşimiz gereği ya İstanbul'da yada Azerbaycan oluşumuz, şimdi ise küveyt e gideceğim inşallah çok yoğunluğum olacak gönlüm hep doğduğum insanların kalbimde yaşatarak onları en güzel şekilde anarak özlemle hasretle onları kalbimde yaşatacağım. Dost acı söyler doğruyu söyler hak için halk için söyler.

İsrail Filistin savaşı benim kanayan yaram oldu. 22 senelik ak parti nin yama yapa yapa destek olduğum, dalgalı samimi olmayan yalanlarla siyaset yaptığına kanaatim oluştu. İster devlet adamları, ister bakanları ister vekilleri kim yanında olursa olsun kirliyor. Fetö ile beraberler menfeat bitiyor kirliyor. Abdullah gül öyle, Ahmet Davutoğlu öyle, Ali Babacan öyle, Süleyman soylu öyle, Ertuğrul Günay ı hatırlayan varmı Ak parti milli eğitim bakanı idi, say say bitmez kirlettikleri, Çözüm süreci PKK HDP dirsek temas davullu zurnalı karşıla her bir yere karakol kurmaya izin ver, Sonra öldür, Muhsin Yazıcıoğlu kendisini destekleyen bir adam gibi adamdı ne oldu fetö ye karşı olduğu için yok oldu. Damadına varacağı kadar. Filistin e dost mu düşman mı belli değil, İsrail e dost mu düşman mı belli değil, Suriye ile dostmu düşman mı belli değil, Libya lideri Kaddafi'nin ölümü Arap baharı ile Ak Parti'nin suçu, Saddamın asılması yine bizim sahip çıkmamamız. Mursi'nin darbe görmesi bizim suçumuz, Amerika ile dost mu düşman belli değil, mısır ile dost mu düşman mı belli değil. Rusya ya distmu düşman mı belli değil, Ukrayna ya dostmu düşman mı belli değil, Avrupa Birliği ne dost mu düşman mı belli değil, Arap ülkelerine dost mu düşman mı belli değil,

Yakında CHP ile beraber ittifak olalım derse hiç şaşmam,

Ak Parti'nin yönetiminde Z çoçukları oluştu.

Ak Parti'nin yönetiminde LGBT yi getirdi.

Ak Parti'nin yönetiminde ekonomi ve paramızın değeri düştü.

Ak Parti'nin yönetiminde inancımız yozlaştı camiler boşaldı.

Ak Parti'nin yönetiminde eğitim de disiplinsizleşti kıyafet özgürlüğü değil disiplinsizlik oldu

Ak Parti'nin yönetiminde dizilerle halkımız inancında ahlakından kültür ve gelenek göreneklerimizden koptup asimilasyon a uyradık. Maneviyat çöktü. Maddiyat ön plana geldi.

4 bin 538 lira cezası var! Yenilemeyen yandı 4 bin 538 lira cezası var! Yenilemeyen yandı

Ak Parti'nin yönetiminde. Sülvayvır açıklığı erkek ve kadını sarmaş dolaş yaptı.

Ak Parti'nin yönetiminde kadınlar adam oldu. Erkekler kadın oldu. Kadın hakları sorgusuz ön plana konuldu. Erkeğin hukuksal olarak hakkı elinden alındı. Erkeğin doğru ifadesinin hiç önemi yok kaldırıldı. Kadın erkeğin karşısında ne yaparsa yapsın üstün tutuldu.

Ak Parti'nin yönetiminde ülkenin en değerli kaynakları satıldı.

Ak Parti'nin yönetimde milli gömlek çıkmış milli değerlerimiz gitti. Yaptığı tüm siyaset CHP ye yarıyor, CHP nin yaşam tarzına siyaset yaptı. Ok yaydan çıktı. Bu tutum ve siyasi davranışlarından dolayı ak parti ayağına sıktı. Yaptığı siyaset CHP nin önünü açtı. Z kuşağına laf anlatmak artık zor.

Ak Parti'nin yönetiminde Akılsal davranışlar menfeatler ön plana çıktı. Maneviyat Ahlak inanç vicdan ikinci plana düştü. Artık müslümanız ama İslam değiliz. İslam davası kimsenin umrunda değil.

Küçüçük İsrail'i durduramıyorsan mescidi aksa yı savunamıyorsan bizim neremiz devlet kürt halkını vuruyoruz müslümanı vuruyoruz. Bir Amerikalıyı vur da görelim. Bay menüt dediğin bir israilliyi vur da görelim. Alttan destek oluyormuş biz muz devletimiyiz. Kaçak güreşecek. 1974 te Necmettin Erbakan hoca kıbrıs a çıkartma yaptığında Amerika Rusya Avrupa Birliği İsrail yokmuydu. Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kurduk. O şarlarda. Bana kimse gazel okumasın

Recep Tayyip Erdoğan tek kelimesiyle bu savaşı durdurur. İsrail karabağ topraklarını Azerbaycan a vermeyi müsade etti. Karşılığında Filistin e yol verdiler. Abbas ta Amerika nın İsrail'in adamı,

Son olarak gönüllerin adamı Ercan Gönültaş halka mal olmuş birisi olarak bu nasıl olurda seçimi alamadı diyenlere bilgi niteliğinde bir basın açıklaması gereğini duydum. Zonguldak basınında yerel ve ulusal tüm dostlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. En güzel bir şekilde arkamda durdunuz en doğru haberleri girdiniz. Asparagas haber yapmadınız bu tutum ve davranışlarınızdan dolayı Zonguldak basınını tebrik ediyorum. Her bir gönül dostlarıma kalbi selamlar sunuyorum."

Bir 4 kişi, araba, van ve yazı görseli olabilir