CHP'de Zonguldak il başkanlığı yarışı her geçen gün kızışıyor. 1 Ekim Pazar günü yapılacak kongre öncesi adayların ilçe teşkilat ziyaretleri devam ediyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı için kulisler ve temaslar devam eder isimler havada uçuşurken il başkanının delegelerin çoğunu elinde bulunduran bir kişinin belirleyeceği ifade ediliyor.

CHP'nin Zonguldak genelinde 530 civarında delegesi bulunduğu şimdiye kadar Ereğli ve Alaplı teşkilatının birlikte hareket etme kararı aldığı öğrenildi.

Zonguldak merkez 10 aday üzerinde henüz karar veremez ve dağınık hareket ederken Çaycuma teşkilatında da bir isim konusunda karar alınmadığı belirtildi. 

Bilal Amca’ya sözümüzü tutamadık! Bilal Amca’ya sözümüzü tutamadık!

EREĞLİ VE ALAPLI BİRLİKTE HAREKET EDİYOR!

Toplam 180 civarı delegesi bulunan Ereğli ve Alaplı'nın birlikte hareket ettiği öğrenilirken CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul'un kimi desteklerse onun il başkanı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Eylem Ertuğ Ertuğrul'un bazı adaylarla temasa geçtiği öğrenilirken Devrim Dural ismi üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. 

ADAY SAYISININ DÜŞMESİ İSTENİYOR!

Hepsi açıklamasa da CHP Zonguldak İl Başkanlığı için ismi geçen 10 aday sayısının delegeleri ve teşkilatları zor durumda bıraktığı belirtilerek azaltılması isteniyor. 

CHP İlçe başkanlarının da bu yöndeki talebine karşılık henüz kimse net bir adım atmazken en sağlıklı seçimin temayüz yoklamasıyla gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

İMZA GAZETESİNİN ANKETİNE KATILIN...

Anket


Sizce CHP Zonguldak İl Başkanı Kim Olmalı?

Ankete Katıl