Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi yolundaki heyelan nedeniyle inceleme yaparak olay yerinde detaylı bir değerlendirme gerçekleştirdi.

Kömürspor’u küme düşüren maç ulusal medyada! Kömürspor’u küme düşüren maç ulusal medyada!

Heyelanın meydana geldiği yolun durumu hakkında bilgi almak üzere bölgeye giden CHP İl Başkanı Devrim Dural ve İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, incelemelerin ardından Belediye Başkanı Selim Alan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanın, hastane yolunda ciddi bir aksaklığa yol açtığı ve ulaşımı olumsuz etkilediği belirtildi.

Yapılan inceleme sonrasında CHP İl Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi yolunda iki gündür devam eden yoğun yağışlar sonucu oluşan heyelan nedeniyle yol yarılmıştır. İl Başkanımız Sayın Devrim Dural ve Merkez İlçe Başkanımız Osman Zaimoğlu ile birlikte olay yerinde incelemerde bulundular. İl Başkanımız Devrim Dural, Belediye Başkanımız Selim Alan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunarak süreci yakından takip edeceklerini ifade etti. Can ve mal kaybının olmaması sevindiricidir. Zonguldak halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Yağışlar nedeniyle yaşanan heyelanın şehirdeki altyapı sorunlarına dikkat çektiği belirtilirken, CHP İl Teşkilatı olarak Belediye Başkanı Selim Alan ile işbirliği içinde bu tür sorunların çözümü için çaba harcayacaklarını ifade etti. Ayrıca, kamuoyunu bilgilendirmek ve konunun takibini sürdürmek amacıyla açıklama yapıldı.