Çaycuma Belediyesi'ne ait Yaşam Park'ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı gençlik buluşması, İl Başkanı Devrim Dural ve birçok genç katılımcının iştirakiyle renklendi.

CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği etkinlik, Çaycuma Belediyesi'ne ait Yaşam Park'ta gerçekleşti. İl Başkanı Devrim Dural ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın da katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı gençlik buluşmasında yerel seçimler ve Çaycuma'nın gündemi konuşuldu.

Chp Çaycuma İlçe Başkanlığı, Yaşam Park'ta Gençlik Buluşması Düzenledi! (2)

KAHVALTILI GENÇLİK BULUŞMASI

Çaycuma Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen kahvaltılı gençlik buluşması, Çaycuma'nın gençlerini bir araya getirdi. İl Başkanı Devrim Dural'ın yanı sıra, çok sayıda genç kitlenin katılımıyla Yaşam Park renkli bir atmosfere büründü.

Kahvaltıya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de iştirak etti. Etkinlikte yapılan konuşmalarda, yerel seçimlerin yanı sıra Çaycuma'nın geleceği ve gençlerin katılımı üzerine vurgular yapıldı.

Chp Çaycuma İlçe Başkanlığı, Yaşam Park'ta Gençlik Buluşması Düzenledi! (1)-1

CHP'de neler oluyor? Açıkladı, şimdi ne olacak? CHP'de neler oluyor? Açıkladı, şimdi ne olacak?

ÇAYCUMA BELEDİYE BAŞKANI KANTARCI'DAN GENÇLERE ÇAĞRI!

Kahvaltı sonrasında Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, ilçeyi birlikte yönetme çağrısında bulundu. Kantarcı, gençlerin aktif katılımının önemine vurgu yaparak, Çaycuma'nın geleceği için birlikte çalışma çağrısında bulundu.

Etkinlik, keyifli bir atmosferde devam ederken, protokol üyeleri ve gençler günün anısına birlikte fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Aybüke Ünal