Zonguldak Kömürspor takımının başarılı ve tecrübeli futbolcusu Kaptan Hakan Çevik defansın belkemiği. “Top geçer adam geçmez” misali çıktığı her maçta elinden gelenin en iyisini yaparak büyük katkı sağlıyor. 
Defansta ve ofansta ne görev verilirse yapıyor. Özellikle kafa hakimiyeti mükemmel olan Kaptan Hakan Çevik Afyonspor maçında attığı kritik kafa golüyle galibiyete imzasını atarak Kömürspor'un ateşini yakan oyuncu oldu.
İlk 45 dakikada inanılmaz goller kaçıran takımını 2. Yarıda ileriye çıkarak duran toplarda klasını göstererek mutlak kazanılması gereken bu maçta attığı tek gol ilaç gibi geldi ve Zonguldakspor Kömürspor’un puanını da 12’den 15’e yükseltti.
Orta hakemin bitiş düdüğüyle birlikte camiada büyük bir sevinç yumağı yaşandı. Takımın her maçını izlemeye gelen ve galibiyette çok mutlu olan ancak yenilgilerde de büyük üzüntü yaşayan Kader’e koşan kaptan Hakan Çevik bu galibiyeti kardeşine hediye etti ve bu fotoğrafı da Kader sosyal medya hesabından paylaştı.

Alaplı Belediyespor kazandı, Polatlı Belediyespor puan kaybetti! Sarı Lacivertliler bastırıyor... Alaplı Belediyespor kazandı, Polatlı Belediyespor puan kaybetti! Sarı Lacivertliler bastırıyor...

Whatsapp Image 2024 02 02 At 12.30.43
Daha önceki galibiyetlerde böylesine pozlar çok veriliyordu ancak takımın haftalardır kötü gidişi tüm camiayı olduğu kadar Kader kızımızı da üzüyordu bu galibiyet hepimizi çok sevindirdi. Dileğimiz odur ki bundan sonraki maçların sonuçları hep mutlu biter de temsilcimiz bu kötü günleri atlatarak ligde kalır. Buna çok ihtiyacımız var. Teşekkürler Kaptan. Haber-Yorum: Mustafa Emen