Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, belediye meclis üyesi adayları ile beraber, Alevi Kültür Derneği Zonguldak Şubesi ziyaret etti.

Ziyarette, Alevi Kültür Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mehmet Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Zonguldak’ta bugüne kadar yapılmamış ve söylenmemiş şeyleri söyleyelim. Zonguldak halkına hakettiği yaşamı kavuşturmak için bu yola çıktık. Allah nasip ederse 31 Mart’ta Türkiye’de Mali İdareler Seçimi olacak. Zonguldak belediyecilik ve temel hizmetler noktasında geri bırakılmış. Biz bunlar değişsin istiyoruz. Bugün bizim için kıymetli yer olan Alevi Kültür Derneğindeyiz. Canlara geldik diyoruz. Canlara Cem geldi. Türkiye’nin her yerinde belediyeler cemevleri yapıyor. Alevi vatandaşlarımızın taziye günü olsun aşure günü olsun onlar için gönüllere girmek için belediye olarak cemevi yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum”dedi.

Alevi Kültür Derneği Zonguldak Şubesi Mehmet Kaplan ise, “Malum bir yarışa girdiniz. Kentimize en iyi şekilde kim hizmet yapabilecekse o kazansın. Çalışmalarınız da başarılar diliyoruz”dedi.

Zam üstüne zam! Bir zam da ona geldi Zam üstüne zam! Bir zam da ona geldi

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.