Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda mücadele eden Çelikelliler Spor Kulübü, yarın Ankara deplasmanda TUSAŞ Spor Kulübü ile oynayacağı 2023-2024 sezonunun dördüncü maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın Çelikelliler Spor Kulübü, TUSAŞ Spor Kulübü ile 23 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı maça her zaman olduğu gibi iddialı hazırlanıyor. 

Bu arada Çelikelliler Spor Kulübü’nün hazırlıklarını bugün tamamlayacağı,  TUSAŞ Spor Kulübü ile yarın yapacakları maç için aynı gün Ankara’ya gideceği, oyuncuların moral motivasyonlarının da üst düzeyde olduğu öğrenildi.

Araçtan dumanlar çıktı! Ekipler sevk edildi Araçtan dumanlar çıktı! Ekipler sevk edildi

C GRUBU

C Grubu’nda yer alan 6 takım şöyle:
Çelikelliler Spor Kulübü, Eskişehir Gelişim Spor Kulübü, Ünsped Spor ve Kültür Kulübü, İTÜ, TÜSAŞ Spor Kulübü ile Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü. 

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKACAK

Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükselecek, iki play off turundan sonra 6 takım Final Grubu’na çıkacak. Final Grubu’nda her takım turnuva için belirlenecek ilde birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI

Ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inanılan Çelikelliler Spor Kulübü’nün birbirinden değerli 12 oyuncusunun isimleri şöyle:

Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN MAÇLARI 

Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 90
Çelikelliler Spor Kulübü: 95

Çelikelliler Spor Kulübü: 54
Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 73 

Çelikelliler Spor Kulübü: 66
İTÜ: 62

TÜSAŞ Spor Kulübü:
Çelikelliler Spor Kulübü:

Çelikelliler Spor Kulübü:
Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü:


Çelikelliler Spor Kulübü: 
Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 

Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 
Çelikelliler Spor Kulübü: 

Çelikelliler Spor Kulübü: 
İTÜ:

Çelikelliler Spor Kulübü: 
TÜSAŞ Spor Kulübü:

Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü:
Çelikelliler Spor Kulübü: 

HABER: ORHAN AKYÜZ

Zonguldak Haberleri