AK Parti Çaycuma Belediye Meclis Üyesi Aycan Gencer, "Vargas heykelini eleştirenlere 'Troll' diyen Bülent Kantarcı, ülkemizin yerli ve milli aracı Togg için 'Sirk maymunu' derken kendisi kimin trol'ü oluyor acaba? Zübük romanını okuma sırası değişti demek' dedi. 

NE OLMUŞTU?
Geçen yıl Türkiye'nin ilk ve tek yerli milli aracı olan Togg otomobili, ülke çapında tanıtımını yapılması adına şehirden şehire, ilçeden ilçeye, beldeden beldeye, vatandaşların daha yakından görmesi için gönderilmişti.

Çaycumalılar buluşuyor etkinliği bu yıla damga vuracak! İşte program Çaycumalılar buluşuyor etkinliği bu yıla damga vuracak! İşte program

İddiaya göre Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belediyeye ait olan sayfadan "Akıl tutulması, şuur yitimi böyle birşey. Karabük'ten Bartın'a, Kilimli'den Kozlu'ya sirk maymunu gibi dolaştırılan bir araç ve etrafında adeta ona tapınan kalabalıklar. Bir secde edilmediği eksik. İçten içe büyüyen bir kompleksin onulmaz bir eksiklik duygusunun, dünya insanlığı karşısında yaşadığımız geri kalmışlık korkusunun ürünü değilse nedir bu görüntüler. Aziz Nesin'in 'Zübük' romanını bir kez daha okuma zamana..." ifadeleri paylaşılmıştı.

MELİSSA VARGAS HEYKELİNE TEPKİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yine Çaycuma Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye A Milli Takımı ve Fenerbahçe Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas isimli voleybolcunun heykeli Çaycuma'ya dikildi.

Heykelin dikilmesinin ardından, hem Zonguldak hem de Türkiye genelinden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya tepkiler yağdı.

Melissa Vargas heykelini eleştirenlere karşı "Troller" ifadesini kullanan Kantarcı'ya tepkiler artarak adeta çığ gibi büyüdü. 

Bunun üzerine paylaşımda bulunan AK Parti Çaycuma Belediye Meclis Üyesi Aycan Gencer, "Vargas heykelini eleştirenlere 'Troll' diyen Bülent Kantarcı, ülkemizin yerli ve milli aracı Togg için 'Sirk maymunu' derken kendisi kimin trol'ü oluyor acaba? Zübük romanını okuma sırası değişti demek' dedi. 

Whatsapp Image 2024 03 15 At 19.17.20Whatsapp Image 2024 03 15 At 19.17.18

HABER: Emre Sezer