Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi sanayileşmede gerçekten çok ileri noktalara gelmiş durumda. Birçok sanayici iş insanı organize sanayi bölgesinde dev fabrikalarla Zonguldak ve ülke ekonomisine katkı vermeye devam ediyor.

Bugüne kadar ilimizde adı pek fazla duyulmayan fakat yurt içi ve yurt dışına yaptığı ihracatlar la hız kesmeyen bir fabrika var ki, gerçekten bizzat gidip gördüğümde şaşırıp kaldım.

U B M

Çaycuma organize sanayi bölgesinde üretim yapmakta olan ve çok büyük bir alana sahip bu fabrikanın adı (UBM BAGNOM Uzman Banyo Mimarı Plastik) son model teknoloji makinalarıyla işi bilen yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla Duşa kabin, Jakuzi, küvet, banyo teknolojisi, Sauna, banyo dolapları, menfez ve daha bir çok banyo aksesuarları gibi her evin ihtiyacı olan çok daha değişik kaliteli ve ucuz üretimler yapıyor.

Fabrika Müdürü olarak da işin ehli olan disiplinli emekli polis çok değerli bir isim Yusuf Çakrak var. Davetine icap ederek böyle bir fabrikanın var olduğunu da görmekten son derece mutlu oldum. İhtiyacı olanların bu fabrikayı gezip görmelerini, kaliteli ucuz banyo ve diğer ihtiyaç malzemelerini temin edebilirler. Üretim yeri olması her anlamda fiyatlara da ciddi şekilde yansıyor bunu söyleyebilirim.

Bir önemli detayı daha paylaşmak isterim. Zonguldak’ın tanınmış çok değerli bir isim gençlik yıllarından tanıdığım dost ve arkadaşım Bartın Milli Eğitim Müdürü olarak da görev yapan rahmetli Osman Çakrak’ın kardeşi Yusuf Çakrak’ın başında bulunduğu bu dev fabrikadan çok değerli izlenimlerle ayrıldım.

Ubm Fabrika

Burada kaldığım 4 saat içerisinde şahsıma gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı da Yusuf Çakrak kardeşime çok teşekkür ediyorum. İşte bu sebeple de Fotoğrafı konuşturalım köşemde gördüğüm izlenimleri sizlerle paylaşmak istedim. Çok daha fazla detayları da köşe yazımda paylaşmaya devam edeceğim.

Süs köpeğinden çıkarılan şey şok etti! Süs köpeğinden çıkarılan şey şok etti!

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.