Gazeteci Mustafa Çevik, Beşiktaş'tan istifa ettikten hemen sonra Rıza Çalımbay ile anlaşılmasına, "Ben Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken, 5 dakika içinde Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim." şeklinde tepki gösteren Burak Yılmaz'a tokat gibi cevap verdi.

Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım, yalan konuşmadım diyen Burak Yılmaz'a sosyal medya hesabı üzerinden cevap niteliğinde paylaşımda bulunan Mustafa Çevik, "Bende diyorum ki; Yalan da konuştun, ekmekle de oynadın. Belki hatırlamazsın sana hatırlatayım." ifadelerini kullandı.

Taraftarlarını dört gözle bekliyorlar… Taraftarlarını dört gözle bekliyorlar…

"COŞKUN DEMİRBAKAN'IN EKMEĞİYLE OYNADIN BABANI HOCA YAPTIN"
Mustafa Çevik, "2018 yılında TFF 1.ligde transferi kapalı Karabükspor, Coşkun Demirbakan ile anlaşıp,şehre getirdiğinde devreye girdin. Babam Fikret Yılmaz'ı hoca olarak alın Cumhurbaşkanı ile konuşup transferi açtıracam dedin, Coşkun Demirbakanın ekmeğiyle oynayıp babanı hoca yaptın."

"TRANSFERİ DE AÇTIRAMADIN BABAN DA PARA PARA DİYE DİRETEREK KOVULDU"
"Finalde dünyanın en kötü antrenörleri arasında olan Kaleci Antrenörü babanı Coşkun Demirbakan'ın işini bozup hoca yaptın, Karabükspor'a transferide açtıramadın. Para için değil başarı için Karabük’e geldim diyen baban Fikret Yılmaz 4 hafta sonra kovuldu,para para diye direterek."

"EKMEKLE OYNADIN BURAK YILMAZ"
"Ekmekle oynadın Burak Yılmaz. Ekmekle babanı Karabükspor'a hoca yapmak için transferi açtıracam yalanı ile şehre gelip anlaşmış Coşkun Demirbakan'ın, seni 16 yaşında Antalyaspor’da oynatan hocan Coşkun Demirbakan'ın baba oğul ekmeğiyle oynadınız."

COŞKUN DEMİRBAKAN KONUŞTU!
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Coşkun Demirbakan, "Mustafa Çevik'in yazdığı gibi geçmişte Karabükspor'la anlaşmıştım fakat daha sonra Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz ile mukavele imzalamışlardı." ifadelerini kullandı.

"MUSTAFA ÇEVİK'İN YAZDIKLARI NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR DOĞRU"
"Teknik adamlık yaşamımda bu gibi durumlarla birçok kez karşılaştım ama bu farklıydı (!)" ifadelerini kullanan Coşkun Demirbakan, "Burak Yılmaz'ın Karabükspor'un benimle anlaştığını bilip blimediğini bilmiyorum. Bilseydi bana karşı böyle birşeyi yapacağını sanmıyorum onu bilmem ama Mustafa Çevik'in yazdıkları noktasına virgülüne kadar doğru.." dedi.