Nisan ayı başında başlayarak insanlığın korkulu rüyası haline gelen “Korana virüsü ”nün hiç şakasının olmadığı günler sonrasında kendini gösterince yetkililer de çok sıkı ve ciddi şekilde önlemlerini arttırdı.

65 yaş üstü ile başlayan ve özellikle de genç nüfusun “Bana bir şey olmaz” cesaretiyle cadde ve sokaklar dolup taşmaya başladı. Daha sonra 20 yaş altına da yasak gelmesiyle biraz da olsa frenlenen korana virüs vakasında son çare olarak da hafta sonları 2 gün de olsa sokağa çıkma yasağı konulunca cadde ve sokaklar da boş kaldı.

Biz basın mensuplarına dolaşım serbest olsa da yine de tedbiri elden bırakmamaya özen gösteriyoruz. “Evde Kal” çağrısına ilk uyanlardanız ve çıkmamaya gayret ediyoruz ancak arada bir de çok kısa süreliğine haber amaçlı çıkarak sokağın nabzını tutuyoruz.

İşte bunlardan biri İnağzı-Kilimli yolu her yer bomboş. Normal günlerde bu güzergâh çok kalabalık olurdu ancak fotoğrafı konuşturduğumuzda sadece bir araçtan başka hiçbir şey görmek mümkün olmadı. Bizde diyoruz ki “Böyle iyi Zonguldak.” Ne zaman tehlike geçti denir işte o zaman ÇIK Zonguldak…

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN

Bugünden Yarına bu akşam gazeteci Osman Sav Kanal Z'ye konuk olacak... Bugünden Yarına bu akşam gazeteci Osman Sav Kanal Z'ye konuk olacak...