Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, sene sonunda gram altının göreceği rakamı açıkladı.

Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar Engelliler Derneği Başkanı açıkladı! 5 engelli personel alacaklar

Zonguldak’ta yaptığı altın tahminleriyle adından söz ettiren ve yaptığı bütün tahminleri tutan Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik yeni tahminlerde bulundu.

Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, şuanda altında geri çekilme düzeltme hareketi söz konusu olduğunu söyleyerek, şuanda tam alım fırsatı olduğunu açıkladı.

Çelik ayrıca daha önce yaptığı tahminleri yenileyerek sene sonunda altının 4 bin 300 rakamını göreceği açıkladı.

Çetin Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Düzeltme hareketi, onsu daha yukarıya taşımak için taban oluşturuluyor. Geri çekilme ve düzeltme hareketi söz konusu. Tam alım fırsatı kesinlikle. Alınabilecek rakamlar. Dün akşamdan itibaren tekrar yukarıya doğru dönüş yaptı. Bundan sonra söylediğim gibi. Sene sonu 4 bin , 4 bin 300 hedefi olacaktır. Altının ondu 3 bin dolar civarı söylediğimiz gibi merkez bankasının ifade ettiği gibi 42 lira almasıyla beraber 3 bin dolar çarpı 42,60 eşittir 4 bin 300 bandıdır. Bu hala tehir ediyorum geçerli. Gerçek rakamlardır. Altının geçenlerde düzeltme hareketinden dolayı biraz gerilemişti. Çok iyi bir alım fırsatıydı. Fırsatlardan altın alabilenlere ne mutlu. Bundan sonra Temmuz, Ağustos sonu 3 bin 200 lirayı çok rahat göreceğiz. Ondan sonra 4 bin 4 bin 300 bandını işlem yapacaktır”dedi.

ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Şuanda altın almanın çok büyük fırsat olduğunu ifade eden Başkan Çelik,”Parasını bağlayanlar için çok büyük bir fırsat. Bu düşük rakamlardan alınan altınlar. Çok iyi bir kar getirecektir. Alım fırsatı olarak görüyorum. Altın aldığınız zaman bozdurabiliyorsunuz. Meblağ hiç önemli değil. Bir kilo 50 kilo hiç önemli değil. Anında kapalı çarşıda işlem yapabilirsiniz. Nakite dönebilir. Anında getirdiğiniz takdirde parasını alabilirsiniz. Kar edip ben buradan çok iyi para kazandım çıkmak istiyorum dediğinizde karınızı anında görebiliyorsunuz. Ama bir arsanız değerlenmiş olabilir. Bir süre ilanı koysanız dahi, şu dönemde arsaların konutların satılmasının imkanı yok” diye konuştu.

Emre Can Bayram

Whatsapp Image 2024 05 10 At 14.47.02