Kilimli Belediyesinde uzun süredir devam eden ve Çamlık Mahallesinden başlayıp ilçenin içine kadar devam eden asbestli dev boruların değişimi işlemleri nihayet sonuçlandı ve ekipler döşenen yerlerin üzerlerini tamamen örttüler.

Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

Çamlık mahallesinde bulunan ana noktaya da fen işleri müdürlüğü tarafından oda şeklinde giriş yapılarak olası bir arızada buradan müdahale edilmesi sağlanacak. Çalışmalar süresince sürekli olarak işleri takip eden Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun da bu zorlu çalışmalar sonrası oldukça rahatladı çünkü Kilimli sahil yolunun da kapatılması sebebiyle tüm araçlar buradan geçmekte idi ve trafikte aksamalar meydana geliyordu.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun boru döşenen yerlerin iyice oturmasından ve havaların da müsait olmasıyla bozulan tüm yolların asfaltlanacağını ve çok daha güzel hale geleceğini ifade ederek çalışmalar süresinde sabır gösteren Kilimli halkına da teşekkür ettiğini belirtti.