Geçtiğimiz dönemlerde sık sık eleştirilere maruz kalan Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan güzel gelişmeler vatandaşlar tarafından da memnuniyetle izleniyor.

ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu! ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu!

Rektör İsmail Hakkı Özölçer’in göreve atanmasından itibaren çok ciddi değişikliklerin olduğu gözlemlenen BEÜ’de kaliteli eğitim verilmesi ve üniversite öğrenci sayılarında ciddi artışların olmasının yanı sıra özellikle hastanede yapılan hizmetlerde değişimler dikkat çekiyor. Hasta odalarında yenilikler devam ediyor.

“BEÜ’ye Rektör Özölçer damgası” şeklinde yorumlanan Hastanede büyük sıkıntı yaratan eski poliklinik binasının yerine yepyeni çok daha modern ve sağlık hizmetlerinin kusursuz devam etmesi adına projesi tamamlanan ve yapımına başlanacak olan yeni poliklinik binası çok yakında vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yapımına ilk kazma vurulduğunda “Buraya Hastane mi olur, çok uzak dağın başı” gibi eleştirilerin üzerinden yıllar geçti ve BEÜ Hastanesi artık kabına sığmaz hale geldi. Zonguldak ve çevre bölgelerden buraya akın eden vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamaz hale geldi.

BEÜ’de çok sayıda Rektörler geldi geçti ve hepsi de elinden gelen hizmetleri sunmaya çalıştı ancak İsmail Hakkı Özölçer Hoca geldikten sonra hizmetler anlamında gerçekten taktire şayan atılımlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, yeni hizmete girecek olan poliklinik binasının temsili resmi kamuoyuna bu şekilde servis edildi. Tebrikler Hocam böyle devam… Haber-Yorum: Mustafa Emen