Beşiktaş'ın Kanadalı efsane futbolcusu Atiba Hutchinson, 2013 yılından beri giydiği Beşiktaş formasına, Vodafone Park'ta oynanacak olan Konyaspor mücadelesi ile veda edecek.

Beşiktaş, 2022-2023 sezonunda son lig mücadelesini Konyaspor karşısında oynayacak.

Beşiktaş'ın bu mücadeleye çıkarken bir iddiası bulunmasa da Vodafone Park, son dönemlerdeki en üzücü atmosferlerden bir tanesine şahit olacak.

2013 yılında PSV'den Beşiktaş'a transfer olan ve Beşiktaş kariyerine 3 Süper Lig Şampiyonluğu 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası eklemesinin yanı sıra da 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselen, 2017-2018'de Şampiyonlar Ligi gruplarından lider çıkan ilk Türk takımı ünvanını elinde bulunduran kadronun içerisinde yer aldı.

Efsane futbolcu Konyaspor ile oynanacak olan son lig mücadelesiyle birlikte Vodafone Park'ta Beşiktaş tribünlerine veda edecek.

İhtişamlı bir 10 yılın ardından Beşiktaş'a veda edecek olan Atiba Hutchinson, bu kararı Beşiktaş yönetimi ile ortak bir şekilde aldı.

Atiba Hutchinson'un başka bir takıma mı transfer olacağı yoksa Beşiktaş kulübü içerisinde mi görev olacağı henüz netlik kazanmadı.

Maaşları 40 Bin Liradan Başlıyor, İşte Aranan Şartlar! Maaşları 40 Bin Liradan Başlıyor, İşte Aranan Şartlar!