Zonguldak İnağzı mahallesinin tanınmış simalarından olan ve AK Parti Meclis üyesi iş insanı Yusuf Deniz'in İzmir'de yaşayan kardeşi Soner Deniz Koranavirüsten hayatını kaybetti.

TTK'dan emekli Kemal ve Cemal Deniz'in de kardeşleri olan Soner Deniz'in aniden fenalaştığı ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 gün içinde hayata gözleini yumduğu öğrenildi.

Merhum Soner Deniz'in cenazesi yarın Pazar günü saat 11.00'de İnağzı Camiinde helallik alındıktan sonra İnağzı mahallesinde bulunan aile kabristanlığında defnedileceği bldirildi.

YUSUF DENİZ'İN ACIKLAMASI-Abim Soner Deniz'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenazemiz yarın 29. 11.2020 pazar günü saat 11,30 da inağzı cami önünde helallik alınarak inağzı mahallesindeki aile mezarlığında defin edilecektir.

İMZA Gazetesi olarak Deniz ailesine başsağlığı dilerken, merhum Soner Deniz'e de Cenab-ı Allah'tan rahmet dilyoruz. Mekanı cennet olsun. 

 

ZBEÜ Rektörü “Madenci kardeşlerimiz milletimizin umudu olmuştur" ZBEÜ Rektörü “Madenci kardeşlerimiz milletimizin umudu olmuştur"