Zonguldak CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul "İlki Tokat’ta İkincisi de Ereğli'de" Zonguldak CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul "İlki Tokat’ta İkincisi de Ereğli'de"

Zonguldak'ın Karaelmas Mahallesi'nde bulunan Kasımpatı Sokak'ta, Zonguldak Belediye işçisi Haktan Aydın Gezer'e ait ev, bugün saat 15.00 sıralarında çıkan yangın sonucu kısa sürede kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucu yangın kontrol altına alındı, ancak evde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen Zonguldak Belediyesi İtfaiye ekipleri, sobadan çıktığı tahmin edilen yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. Neyse ki yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması, can kaybı veya yaralanma olmamasını sevindirici bir gelişme olarak belirtildi.

Yangının ardından olay yerine gelen yetkililer, evde yapılan incelemenin ardından yangının sobadan çıktığını doğruladı. Evdeki malzemelerin büyük bir kısmı kullanılamaz hale gelirken, çevre sakinleri ve yakınları olay yerinde üzüntü içinde bekledi.