Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce dikkat! Ölümcül sonuçlar getirebilir

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu, bir süredir tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Fırıncıoğlu'nun cenazesi yarın defnedilecek.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun ailesini ve Bartın halkını derin bir üzüntüye boğan acı haber geldi. Başkan Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu, uzun bir süredir devam eden tedavi sürecinin ardından Ankara Şehir Hastanesi'nde hayata veda etti.

Uzun Süren Tedavinin Ardından Kaybedildi

Hatice Fırıncıoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği belirtildi. Başkan Fırıncıoğlu'nun eşi, Bartın'da ve çevresinde sevilen bir isim olarak biliniyordu.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Merhumenin cenazesi, yarın yapılacak olan törenle defnedilecek. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun ailesi, yakınları ve sevenleri, acı haberi alır almaz hastaneye akın etti. Başkan Fırıncıoğlu'nun, eşini kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğu gözlendi.

Başkan ve Ailesine Başsağlığı Dilekleri

Bartın halkı, yerel yönetimin önde gelen isimlerinden birinin acı kaybı nedeniyle büyük bir üzüntü içinde. Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulunmak üzere çok sayıda kişi, belediye binası önünde toplandı.

İmza Gazetesi ailesi olarak Başkan Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu'na Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Aybüke Ünal