Çayköy Halkı Yolu Bekliyor

Ücretsiz spor etkinliği Zonguldaklı çocuklar sporla buluşturuluyor... Ücretsiz spor etkinliği Zonguldaklı çocuklar sporla buluşturuluyor...

Temmuz ayında Zonguldak-Ankara karayolunda meydana gelen sel felaketi sonrasında tahrip olan Çayköy mevkiindeki yol çalışmaları, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un geçmiş olsun ziyaretinden sonra başlamıştı. Ancak Bayburt İnşaat tarafından yürütülen tadilat çalışmaları yarım bırakıldı. Çayköy halkı, "Çayköy mevkiinin yol yapım çalışması tamamlanmadan bırakılarak gittiler." diyerek sıkıntılarını dile getiriyor.

Bayburt İnşaat Çalışması Yarım Kaldı

Bayburt İnşaat çalışanları tarafından dile getirilen talepleri Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'na ulaşma çabası içerisinde olan Çayköy halkı, yolun ihalesinin hızlandırılması ve bir an önce tamamlanması için yetkililerden yardım bekliyor. Yolun asfaltının yanında yapılan yan yol çalışmaları nedeniyle evlerine ve iş yerlerine araç giremeyen vatandaşlar, yaşanan sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyorlar.

Çayköy sakinleri, "Seçimlerde AK Parti'ye oy verip kazandırdığımız için mi cezalandırılıyoruz?" sorusuyla yetkililere seslenerek, yolun bir an evvel tamamlanmasını istiyor. Çayköy halkı, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için çözüm bekliyor.

HABER MERKEZİ