Covid günleri etkinliği kapsamından sonra 22 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında devam etmekte olan indirimli günlerde Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan Emral çarşısında esnafları ziyaret ederek alışveriş yaparak destekte bulundu. Zonguldak'ta görev yapan gazetecilerle birlikte esnafları ziyaret eden Başkan Alan mağazalarda yapılan indirimlerden yararlanarak eşine ve kendisine çeşitli kıyafetler aldı. Alan gazetecilere yaptığı açıklamada uygulanmakta olan Covid günleri etkinliğinde Zonguldaklı esnaflara az da olsa katkıda bulunmak istediklerini bu amaç doğrultusunda esnafların indirime giderek "Hep birlikte daha güçlüyüz" sloganıyla uygulamadan memnun kalındığını ifade etti.

Başkan Alan gelinen noktada büyük oranda koronaya karşı başarı sağlandığını ancak tehlikenin henüz bitmediğini ve dolayısıyla da maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına toplumun tam anlamıyla riayet etmesiyle bu virüs belasından kurtulacaklarını Zonguldak halkınında örnek bir şehir olacağına inandığını bildirdi. 

 

HABER-FOTO : MUSTAFA EMEN

Türkiye'nin en pahalı tuvaleti Zonguldak'a vatandaştan sitem! "Fatura hep medeniyete kesilir!" Türkiye'nin en pahalı tuvaleti Zonguldak'a vatandaştan sitem! "Fatura hep medeniyete kesilir!"