Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İle ortaklaşa yürütülen geleneksel Çocuk oyunları ve İlkokul Fiziksel etkinlik oyunları şenliği Kozlu İlçemizde gerçekleştirildi.

8 Haziran Perşembe günü, geleneksel çocuk oyunlarıyla ile başlayan oyun şenliği, fiziksel etkinlik oyunları ile devam etti. 

Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi! Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi!

Etkinliğe Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece Belediye Başkanı Ali Bektaş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, Jandarma Komutanı Ali Taha Özkök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

Çeşitli oyunların oynandığı etkinlikte Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş halat çekme yarışmasına da katıldı ve güçlü fiziğini de konuşturdu. Daha sonra ise bir ara saha içerisine oturarak Ali Başkanın gözleri fal taşı gibi açıldı ve kızların yaptığı jimnastik hareketlerine bakakaldı. Hayretle kız çocuklarını izledi ve başladı gülmeye. “Vay anasını bu ne böyle bu hareketleri yapmak için lastik gibi olmak lazım o da şu anda bizde yok valla helal olsun yavrularımıza spor gibisi yok” demekten kendini alamadı.

Diğer yetkili görevliler de Başkan Bektaş gibi kızların bu güzel jimnastik hareketlerini hayranlıkla izleyip taktir ettiler, alkışladılar. Fotoğrafı konuşturmak istediğimizde de gençler döktürüyor Ali Bektaş ve diğerleri de zevkle seyrediyor. “Ah gençlik ah” diyerek tamamlayalım.

 Haber-Yorum: Mustafa Emen.