Bir Belediye Başkanının temsil ettiği ili, ilçeyi, beldeyi “Vezir” de “Rezil” eder gerçeği yaptığı çalışmalardan belli olur.

Devrek’e bağlı Çaydeğirmeni Beldesi Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise yaptığı birbirinden güzel çalışmalarla beldesini “Rezil” değil “Vezir” ederek örnek bir başkan olarak övgü almaya devam ediyor.

Daha birkaç sene öncesine kadar her anlamda kendi halinde bir belde durumunda olan Çaydeğirmeni Satılmış Gebeş’in başkan olmasıyla birlikte seneler içerisinde olumlu çalışmalarla büyüdü, gelişti, yemyeşil tertemiz yaşanabilir bir şehir haline dönüştü.

TTK’ya 2 müfettiş alımı sınavı yarın... TTK’ya 2 müfettiş alımı sınavı yarın...

Çaydeğirmeni Beldesinde artık “İlçe” sesleri yükselmeye başladı. Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in bu olağanüstü gayretleri sonunda vatandaşlar “Olmaz ki, Böyle de çalışılmaz ki” diyerek başkanlarına gönderme yapıyor.

gebeş-1

Başkan Satılmış Gebeş ise yaptığı paylaşımda, “Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz” diyerek ne kadar kararlı olduğunu da ifade etti.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda da bu güzel çalışmalar ise diğer Belediyelere de örnek teşkil etsin şeklinde de değerlendirme yapılıyor.

Haber-Yorum: Mustafa Emen