Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, şehirdeki esnaflarla daha yakın bir ilişki kurmak ve onların görüşlerini dinlemek amacıyla Elmaspark bölgesinde bir buluşma gerçekleştirdi. Alan'ın bu etkinliği, şehirdeki esnafın belediye yönetimi ile daha etkin bir iletişim içinde olma isteğini vurguluyor.

Elmaspark esnafıyla düzenlenen kahvaltı etkinliği, samimi bir ortamda gerçekleşti. Belediye Başkanı Alan'ın yanı sıra İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve Belediye Meclis Üyeleri de etkinliğe katılarak esnaflarla bir araya geldi.

Buluşma sırasında esnaflar, Başkan Alan'a şehirdeki hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Esnafın sorunları ve beklentileri üzerine yapılan samimi sohbetler, şehir yönetimi ile esnaf arasındaki iletişimin güçlendirilmesine katkı sağladı.

Ömer Selim Alan, Elmaspark esnafının görüş ve önerilerini dikkate alarak şehirdeki ekonomik kalkınma ve esnafın sorunlarına yönelik çözüm odaklı projelerini paylaştı. Bu tür etkinlikler, şehirdeki yerel yönetim ile esnaf arasında daha sağlam bir köprü oluşturarak işbirliğini güçlendirmeye yönelik önemli adımlar olarak değerlendirilebilir.

Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme! Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme!

EMRE CAN BAYRAM

---

ZONGULDAK HABERLERİ İMZA GAZETESİ