Zonguldak Kömürspor ile Beyoğlu Yeni Gençlik arasında oynanan karşılaşmanın 89.dakikasında Yusuf Buğra Koşal’ın golüyle gözyaşlarına boğulan Bilal Aykın (Atmaca amca), tüm Zonguldak’ı duygulandırmıştı.

Zonguldak Kömürspor Yönetimi, Atmaca amcaya ulaşarak bugün Fener Sentetik Sahasında yapılan antrenmana getirildi.

Whatsapp Image 2024 03 19 At 14.17.27 (1)

Bilal Aykın, antrenmanda Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir, Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Barış Şeref ve oyuncularla bir araya geldi.

Antrenman öncesinde Zonguldak Kömürspor Yönetimi, teknik heyeti ve takımla bir araya gelen Bilal Aykın, Ankara Demirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmalarını isteyerek yaptığı konuşmayla tüm takımı duygulandırdı. 

Whatsapp Image 2024 03 19 At 14.17.27 (2)

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Bilal Aykın’a kendilerini çok duygulandırdıklarını ifade ederek isminin yazılı olduğu forma, atkı, kep ve berenin yanı sıra sezon sonuna kadar maçlara ücretsiz girebilmesi adına kombine taktim etti.

Öztürk, gelecek sezon için de Atmaca amca’ya Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda en güzel koltuğu ayarlayacağının sözünü verdi.

Whatsapp Image 2024 03 19 At 14.17.27

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir, Bilal Aykın’ı Ankara Demirspor maçına davet ederek, “Seni bizzat ben getireceğim” dedi.

HABER:Emre Sezer

Asmaspor, rakibi Bartınspor'u bozguna uğrattı! Asmaspor, rakibi Bartınspor'u bozguna uğrattı!

Zonguldak Spor Haberleri