Olay tamamen gerçek ve bizatihi tarafımca yaşanmıştır, 

En ufak bir abartı ve ajite etmek yoktur, 

Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama! Zonguldakspor’un eski antrenörü Çolak’tan TFF hakkında çarpıcı açıklama!

İşin içine siyaseti ve siyasetçileri de sokup herhangi bir taraf olmak gibi bir amacım da yoktur, 

Uzun zamandır yazı yazmak için kendimi hazır hissetmiyordum, ta ki: 

 … Marketteki o kasiyer kıza denk gelene kadar. 

Gerçekten abartmadan olduğu gibi anlatacağım: Olay Zonguldak’ta yaşandı, hem de başkahramanı kendimin olduğum bir olay diyorum ama, bu işin içinde bir kahramanlık yok, bilakis dramatik bir durum söz konusu, yanı başımızda yaşanan dramlara ne kadar duyarsız olduğumuzun bir resmi. 

2 Aralık 2020 saat 16:00 civarı tam dışarı çıkacağım zaman torunum: 

 “ ……  Marketinden kendin yap çikolatası alır mısın?” dedi, işimi bitirip eve dönerken çocuğun siparişi aklıma geldi ama ne istediğini pek anlamamıştım, adı geçen markete girdim ve istenen şey ne olursa olsun mutlaka sağlığa zararlıdır, en iyisi şuradan bir “Ananas” alıp götüreyim daha sağlıklı olur düşüncesiyle ananası aldım kasaya gittim, epey bir kalabalık vardı zaten pandemi nedeniyle mesafe uygulaması da var, biraz bekledikten sonra sıra bana geldi, ananası verdim kasiyer kız sağa-sola çevirdi fiyat barkodunu göremeyince elindeki listeden aramaya başladı, bir türlü bulamayınca ; “Kızım sorun mu var” deyince kasiyer kız biraz da utanarak “fiyatını yazacağımda bunun adı neydi????? 

İşte bu cevaptan sonra benim bütün enerjim kısa devre yaptı, 

İstediğiniz kadar “Dünya bizi kıskanıyor” deyin, 

İstediğiniz kadar “GSMH bilmem şu kadardır” deyin, 

Çağ atladık, yol yaptık, köprü yaptık, uçak yaptık, yerli araba yaptık vs. ne derseniz deyin ….. Marketteki o kasiyer kızın ananasa :” bunun adı neydi?”  diye sorması kadar suratımıza indirilmiş başka bir tokat olamaz. 

Bu cevabı aldıktan sonra ne yapacağımı şaşırdım, geri bıraksam olmaz, bir tane daha alıp kasiyer kıza hediye olarak versem kabalık olur, eve götürüp çocuklarıma da yediremem, gayri ihtiyari …….Marketten çıkarken ağzımdan istemeyerek çıkan: “ ANANASINI SATTIĞIMIN DÜZENİ”  Diye dökülen cümleyi yazımın başlığı koyarak sizlerle paylaşmak istedim.  

“Kimisinin tek taşı ufak, kimisinin ekmeği bayat” Alıntı. 

 

https://www.imzagazetesi.com.tr/yazar-ananasInI-sattIgImIn-duzeni-392.html