Ancak haftanın son işlem gününde altın fiyatlarında geri çekilme yaşandı. Ons altının etkisiyle gram altın fiyatları düştü.

Uzmanlar arasında dikkat çeken bir isim olan İslam Memiş, altın piyasasında rotanın ne olabileceğine dair önemli bilgiler verdi. Memiş, altının belirli bir seviyeyi radarına aldığını belirterek sert düşüşlerin beklendiğini ifade etti.

ALTIN YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Önemli noktalardan biri de ons altın hareketlerinin gram altın fiyatlarına yön verdiği gerçeği. Bu durum, altın sahiplerinin ve düğün yapacak olanların, altın fiyatlarının geleceği hakkında merakla beklediği "Yükselecek mi düşecek mi?" sorusunu gündeme getiriyor.

İslam Memiş'in yaptığı kritik altın yorumları da dikkat çekiyor. Memiş'e göre, ons altın seviyesinde beklenen sert düşüşler, altın piyasaları için kritik bir dönemi işaret ediyor. Ancak düşüşlerin kalıcı olmayacağını belirten uzmanlar, altın borcu olanlar ve alım yapmak isteyenler için fırsatların oluşabileceğini ifade ediyor.

Altın piyasasındaki bu dalgalanmaları değerlendiren uzmanlar, yatırımcılara temkinli olmaları konusunda uyarıyor. Özellikle Nisan ayında piyasaların daha sakin seyredeceğini belirten uzmanlar, geri çekilmelerin fırsatlar sunabileceğini dile getiriyor.

Son olarak, güncel altın satış fiyatları da şu şekilde:

*Gram altın: 2.408,85 TL

*Çeyrek altın: 3.828,11 TL

*Yarım altın: 7.658,59 TL

*Cumhuriyet altını: 15.270 TL

4 aylık enflasyon farkı açıklandı! Memur ve emekli maaş zamları ne kadar olacak? 4 aylık enflasyon farkı açıklandı! Memur ve emekli maaş zamları ne kadar olacak?

*Gremse altın: 40.760 TL

HABER MERKEZİ

Ekonomi Haberleri