Corendon’un yaşattığı korku ve sıkıntı gurbetçileri bezdirdi!

Düsseldorf - Zonguldak seferi düzenleyen Corendon Airlines firmasına ait uçağın Zonguldak Havalimanına, hava şartları nedeniyle 2 sefer inememesi üzerine Ankara’ya 2 sefer iniş yapması ve sonrasındaki muamele yolcuları gerdi.

Zonguldak, Bartın ve Karabük ile Almanya’da yaşayan bölge insanına hitap eden Zonguldak Havalimanının yetersizliği tekrar gündeme geldi.

ANKARA'YA 2 DEFA İNİLDİ! 

2 Ekim tarihinde yaşanan uçuşta büyük korku ve sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Almanya’dan gelen Zonguldaklı gurbetçi, “Uçak Zonguldak’a konamadı hava şartları yüzünden. Hatta hiç inmeye bile yeltenmedi. Havada döndük sonra yallah Ankara’ya. Oraya kondu, uçakta 1 saat bekledik. Yakıt alıp tekrar Zonguldak’a uçtuk. Havada bi 40 dakika döndü, yine konamadı sonra yine Ankara’ya uçtuk. Ankara’dan otobüsle Zonguldak’a geldik. Büyükler periṣan oldu, hele çocuklar çok kötü oldu. Mide bulantısı falan çok kötü oldu. 7-8 saat uçağın içinde kaldık toplamında” diyerek süreci anlattı.

CORENDON AÇ BIRAKTI!

Uçakta çekilen sıkıntıyı baştan sona anlatan gurbetçi, Corendon Airlines firmasının ilgisizliğinden de şikayet etti. Gurbetçi vatandaş, “Hatta otobüste gelirken eski Menteṣoğlu’na yakın yerde durduk. Herkesin karnı çok acıktı, yemek parasını bile cebimizden ödedik. Herkes isyan ediyordu, ben bile azda daha olsa yemin ediyorum Zonguldak’a uçmayasıya” dedi.

ZONGULDAK HAVALİMANININ YETERSİZLİĞİNE VURGU

Zonguldaklı gurbetçilerden çağrı! Müslüman çocuklarımıza bir fişleme projesi mi? Zonguldaklı gurbetçilerden çağrı! Müslüman çocuklarımıza bir fişleme projesi mi?

Gurbetçi vatandaş,Gelişmiş bir havalimanı olsa uçak konardı. Çünkü bizden sonraki Sunexpress kondu. Saat öğlen 3 gibi… Öğlen 11-12 gibi evimizde olacaktık ama saat 20 gibi anca eve girebildik. Bize yeni bir havalimanı farz oldu artık. Sunexpress konuş zamanında hava biraz daha iyi imiş bizim zamana göre. Demem o ki, pist yeterince uzun olsa, ona göre de son sistem iniş sistemleri olsa sorun olmazdı” diyerek Zonguldak havalimanının pistinin daha da uzatılması gerektiğine vurgu yaptı.