SON DAKİKA

((ÖZEL HABER)

Zonguldak İl Genel Meclisi'nden Önemli Kararlar! Zonguldak İl Genel Meclisi'nden Önemli Kararlar!

‘’Ali Uzun ile Ali Aslankılıç, teklifimizi değerlendiriyorlar’’

Uzun ile Aslankılıç’ın, BBP’den belediye başkan adaylığı teklifini değerlendirecek olmaları Zonguldak’ın siyasetinde heyecana neden oldu.

Cummhur İttifakı bileşenlerinden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen, tanınmış siyasetçiler  Ali Uzun’a kent merkezinden, Ali Aslankılıç’a da Kilimli ilçesinden belediye başkan adaylığı teklifinde bulunduklarını bildirdi.
Başkan Şen, yaptığı açıklamada, 31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik partilerinden belediye başkanlığının yanı sıra belediye ve il genel meclislerine aday olmak isteyenlerle istişarelerini titizlikle sürdürdüklerini bildirdi.

WhatsApp Image 2023-12-07 at 09.02.19

‘’UZUN VE ASLANKILIÇ, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI TEKLİFİMİZİ DEĞERLENDİRİYORLAR’’

BBP Zonguldak İl Başkanlığı’nın yetkili organlarının, 2024 yılının mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kentin tanınmış siyasetçilerinden 19. Dönem Zonguldak Milletvekili sayın Ali Uzun ile Kilimli ilçe başkanlığı yapan sayın Ali Aslankılıç’a başkanlık teklifi getirdiğine dikkati çeken Şen, şu ifadeleri kullandı:
‘’Kentimizde sevilen ve siyasetçi kimliğiyle de tanınan saygıdeğer değerli büyüklerimiz Ali Uzun’a Zonguldak Belediye Başkanlığı adaylığı, Ali Aslankılıç’a ise Kilimli İlçe Belediye Başkanlığı adaylığı teklifimiz tarafımızca sunuldu, değerlendirmek için zaman istediler, kabul etmeleri durumunda Genel Başkanımız Mustafa Destici’den randevu alınarak bir araya gelinecek.
Ayrıca, Kdz. Ereğli İlçe Belediye Başkan adaylığı için partimizin genel merkezinin Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi sayın Dr. Hüseyin Uysal’a da teklifte bulunduk, değerlendireceğini bildirdiler.
Bu seçimlerde de her zaman olduğu gibi varız, iddialıyız da... Her an sürprizlerimiz olabilir.’’

Şen, Zonguldak’ın merkez ve ilçeleri ile beldelerin tümünde aday çıkarmaya odaklandıklarını, bu yönde önemli mesafeler katettiklerini kaydetti.

HABER: ORHAN AKYÜZ