Mustafa Çağlayan'ın Açıklamaları

“Sayın bakanımız, geçmişten bu yana çok iyi çalışmalar yapmış, liyakatli, elini değdirdiği ye büyütmüş çok önemli bir isim. TTK’yı büyüteceğinden bahsetti. Bunu yaptığımız toplantılarda gelen bakan yardımcılarımız ve ilgili genel müdürlerimiz ile bazı çalışmalarım başlangıcını yaptık. TTK’nın büyüdüğüne hep birlikte şahitlik edeceğiz. TTK büyüdükçe işçi alımının da artacağını, emekliler olduğu zaman emeklilerin yerine de işçi alacağız. Bakanımız bu konuda çok pozitif”dedi.

Bakanın Çalışmaları ve TTK Büyümesi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, son açıklamalarında Türkiye Taşkömürü (TTK) işçi alımı konusunu ele aldı. Çağlayan, özellikle bakanın geçmişte yaptığı çalışmaların TTK'nın büyümesine katkı sağladığını ve gelecekte de büyüme trendinin devam edeceğini ifade etti.

Bakanın Pozitif Yaklaşımı

Tiryakilere üzücü haber! Tiryakilere üzücü haber!

Çağlayan, bakanın işçi alımı konusunda çok pozitif bir yaklaşım sergilediğini ifade etti. Bakanın, TTK'nın büyümesi ve gelişmesi için gerekli adımları atmaya hazır olduğunu vurguladı.

Geleceğe Dair İşaretler

Bu açıklamalar, TTK'nın gelecekteki büyüme ve gelişme potansiyelini vurgularken, aynı zamanda işçi alımlarının artacağına dair umut verici işaretler sunuyor.

---

EMRE CAN BAYRAM