Alaplı Çalışkanlar Düğün Salonu'nda gerçekleşen "Kadınlar Matinesi" etkinliğine yaklaşık iki bin kadın katıldı.

Devrek Belediyesi'nde yeni atama! O isim o göreve getirildi Devrek Belediyesi'nde yeni atama! O isim o göreve getirildi

Alaplı AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte tüm kadınların gününü kutlayarak sevgi dolu bir selam gönderdi.


Etkinliğe, Ak Parti'nin Belediye Başkan Adayı Recep Ocak ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Salona girişi sırasında büyük sevgi gösterileri ve alkışlar eşliğinde salonda bulunan iki bine yakın kadınlar aynı anda "Başkan Recep Ocak" diye tezahüratta bulundular. Ak Parti'nin düzenlediği 8 Mart Kadınlar günü programına yoğun katılım gösterdiği eğlence programına hanımlar, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdiler. 
Gecede konuşan Başkan Adayı Recep Ocak "Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. O kadar güzel ve güçlüsünüz ki; benim daha fazla çalışmamı olan inancımı ve güvenimi artırdınız. Bugün gerçekten çok duyguluyum. Bugüne gelmemi sağlayan anneme çok teşekkür ediyorum. Çok zor süreçten geçtik. Dokuz yaşında babamı kaybettim, beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Bugün bu mutlu günümü gördüğünden dolayı ona şükranlarımı sunuyorum. Beni bugünlere ulaştırdı. Her zaman arkamda dimdik durdu. Amcama aile büyüklerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta eşim Emine hanım olmak üzere bu yolda benimle yürüyen siz değerli kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum. Beni çok onurlandırdınız, Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kadın eli her yer güzelleşir. İnşallah 31 Martta bize vereceğiniz destekle Alaplı'yı güzelleştireceksiniz. Siz aslında Alaplı'yı gününü belirleyeceksiniz, Alaplı'ya bu zamana kadar gelmeyen hizmetleri sizin desteğinizle gücünüzle bu kardeşiniz gece gündüz uyamadan beş yıl boyunca size hizmet ederek Alaplı'da nasıl bir değişim olacağına yeni bir şehir nasıl kurulacağını yeni bir vizyon burada yeni projelerimiz nasıl hayata geçirebileceğimizi hep birlikte göreceğiz, ama en büyük destekçimiz kadınlardır. Sizde şunu gördük, Alaplı artık değişim istiyor sizlere şükran duygularımı sunuyor, bu güzel gününüzü yürekten kutluyorum” diye konuştu. 

Programda sonunda Kadın kolları tarafından hanımlara hediyeler verildi. 

İHA

Alaplı Haberleri