Ak Parti’nin Zonguldak Belediye Başkanlığını belirlemek için yapılan 2 ankette de Selim Alan’dan memnuniyetin az çıkması ve Özcan Ulupınar’ın daha çok çıkması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 3. anket yapılmaya başlanmıştı.
İstanbul sabit hattından 0 216 212 50 74 numara üzerinden aranan Zonguldak’taki vatandaşlara 2019 yılında hangi partiye oy verdiğinin sorulmasının ardından mevcut Belediye Başkanı Selim Alan’ın hizmetlerinden memnun musunuz sorusu yöneltilmişti. Peşinden de “Selim Alan ile Özcan Ulupınar aday olsa kime oy verirsiniz” diye soruluyordu.

Yoğun sis sürücülere zor anlar yaşattı! Yoğun sis sürücülere zor anlar yaşattı!

KİŞİLİKLERİ KIYASLANIYOR!
Son ankette ise Selim alan ile Özcan Ulupınar’ın kişiliklerinin de kıyaslanması isteniyor. 
Kişilik kıyaslamasının özellikle Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel başkanı Erdoğan’ın önüne gelen “Memnuniyet” oranının düşük olması ve “Kibirli” olduğu eleştirilerinin yapılması nedeniyle yapıldığı tahmin ediliyor.

"ULAŞABİLİYOR MUSUNUZ?"

Ankette ayrıca Selilm Alan'a ulaşılılıp ulaşılmadığı, iletişim kurulup kurulmadığı soruluyor. Başkan Alan'ın makamına rahatlıkla gidilip gidilemediği de soruldu. 


3 DEFA ARANAN VAR…
Ayrıca Zonguldak’ta son 1 ay içinde Ak Parti’nin Zonguldak Belediye Başkanlığı için bazı kişilerin 3 defa bazılarının ise bir defa arandığı belirtildi. 
Aramaların parti ayrımı yapmadan yapıldığı, ”2019 seçimlerinde hangi partiye oy verdiniz” sorusunun ise analiz için özellikle sorulduğu öğrenildi.