KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı Dönmez: "Üzerimize düşeni yapacağız!" KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı Dönmez: "Üzerimize düşeni yapacağız!"

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların temel haklara tam erişimini sağlamak amacıyla geliştirdikleri bütüncül ve adil sosyal hizmet modellerini kararlılıkla uygulamaya devam ettiklerini duyurdu.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "Bakanlık olarak engelli vatandaşlarımızın temel haklara tam olarak ulaşmaları için geliştirdiğimiz bütüncül ve adil sosyal hizmet modellerimizi kararlılıkla uygulamaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlarımız ve aileleri için sağladığımız Evde Bakım Yardımı ödemelerini hesaplara yatırmaya başladık." şeklinde paylaşım yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardım ödemelerini başlattı!

Bu kapsamda, bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için sağlanan Evde Bakım Yardımı ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığı belirtildi.

Engelli vatandaşlar ve aileleri için hayati önem taşıyan bu yardımların başlatılmasıyla ilgili yapılan duyuru, bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Evde Bakım Yardımı ödemelerinin, engelli vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve desteklemek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelli bireylerin ve ailelerinin ihtiyaçlarına yönelik politika ve uygulamalarıyla toplumsal katılımı destekleyerek

Aybüke Ünal