Çatalağzı CHP Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü geçtiğimiz günlerde ziyaret edip bir çayını içeyim ve sohbet edeyim dedim. Bir sordum bin ah işittim. O kadar dertliydi ki anlattıkça dinledim ve hak da verdim.

Tüm kamuoyu gibi bizlerde Adnan Başkanı halk adamı olarak tanır biliriz, dobradır ve yanlışı gördüğü zaman da lafını esirgeyen biri değildir. 6 senedir Çatalağzı Belediye Başkanlığı yapmakta olan Adnan Akgün, beldesinin hizmet yoksunu olduğunu ve çok kıt imkânlarla hizmet vermeye çalıştıklarını söylerken Devletin imkânlarından faydalanamadıklarını ifade etti ve Kilimli 3 yol ağzından başlayan asfalt kazı çalışmasının neden Çatalağzı’na kadar gelmediğini sorarak bu ayrımın çok yakışıksız olduğunu söyledi.

 

Zonguldak sahilinde ceset bulundu! Zonguldak sahilinde ceset bulundu!

Akgün, “Çatalağzı Beldesi sanki Yunan sınırında, konuyu dile getiriyorum ne var sanki Kilimli 3 ağzından burası 2-3 kilometredir. Yapılacak olan asfalt Çatalağzı çarşı içine kadar gelse ne sakıncası var. Bu işin partisi olur mu? Hizmet gelirse  halkımız minnettar kalır, burasını ayırmak haksızlık, ayırımcılık değil midir. Buradan her gün yüzlerce kamyon santrallara gelir gider ben yolu mu kapatayım, ayıptır sayın yetkililerin buna bir çözüm bulması gerekir. Bizim CHP’li vekillerimiz zaten uğradıkları yok, Polat Türkmen’den ricamız bu işe çözüm bulursa Çatalağzı halkı adına çok seviniriz.” şeklinde konuştu.

Adnan başkanla daha bir çok konularda istişare yaptık, sohbet ettik onları da bir başka yazılarımda değerlendirmeye alacağım. Verdiği bilgiler ve hoş sohbeti için teşekkür ederim. Adnan Başkanın yeri bende bir başkadır. Fotoğrafı bu hafta bu şekilde konuşturayım dedim.

 

ÖZEL Haber: Mustafa EMEN