Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olan Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde, Zonguldaklı ve Bartınlı hemşehrileriyle bir araya gelmek üzere 25 Şubat 2024 tarihinde saat 19:00'da unutulmaz bir buluşmaya imza atacak.

Zonguldak Dernekleri Federasyonu ve Bartın Dernekleri Federasyonu'nun işbirliğiyle düzenlenecek etkinlik, sadece bir politik buluşma değil, aynı zamanda samimi bir hemşehri dayanışması anlamına geliyor. Adalet Bakanı Tunç, bu özel organizasyon kapsamında katılımcılarla güncel adalet politikaları, hukuki konular ve Türkiye'nin genel gündemine dair keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor

Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi, bu anlamlı buluşmaya ev sahipliği yapacak ve katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Hemşehrileri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek, sorularını sorabilecek ve Türkiye'nin adalet sistemi üzerine düşüncelerini paylaşabilecekler.

Bakan Tunç'un Zonguldaklı ve Bartınlı hemşehrileriyle gerçekleştireceği bu özel buluşma, memleket hasretini bir nebze olsun giderme fırsatı sunarken, aynı zamanda demokratik bir diyalog ortamı oluşturacak.