Bartın'da AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz'ın 70 yaşında vefat eden babası Hasan Ayvaz'ın cenaze töreninde, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un gözleri önünde bir kadın baygınlık geçirdi. Bayılan kadına Bakan Tunç'un konvoyunda bulunan 112 sağlık ekipleri hızlı bir müdahalede bulundu.

Adalet Bakanı Tunç'un Önünde Kadın Bayıldı! (3)

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bartın Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Hasan Ayvaz için düzenlenen cenaze törenine katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cenaze defin işleminin ardından Bartın Aladağ Mahallesi Merkez Camisi'nde taziyelerini iletti. Mezarlıktan çıkarken bir kadının bayıldığını gören Bakan Tunç, konvoydaki sağlık ekiplerine müdahale etmeleri talimatını verdi. Korumaların anonsuyla sağlık ekipleri hemen müdahalede bulunarak bayılan kadına ilk yardımı yaptı. Bayılan kadına müdahale edilene kadar bekleyen Bakan Tunç, ardından programına devam etti.

Adalet Bakanı Tunç'un Önünde Kadın Bayıldı! (4)

Defin törenine, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un yanı sıra Bartın Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, daire müdürleri, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar da katıldı.

Adalet Bakanı Tunç'un Önünde Kadın Bayıldı! (5)

Adalet Bakanı Tunç'un Önünde Kadın Bayıldı! (1)-1

Zonguldak'ta zincirleme trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü Zonguldak'ta zincirleme trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü

HABER MERKEZİ