KPSS şartsız personel alınacak! KPSS şartsız personel alınacak!
Türkiye’nin dört bir yanında şubesi bulunan A101 müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için personel alımlarına devam ediyor. Market bünyesinde çalışmak üzere yüzlerce personel alımı yapacağını duyurdu. 

A101 İşsizler İçin Harekete Geçti! İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite Mezunları Dikkat: En Az 3.500 TL Maaşla Büyük Alım Var! Başvuran Giriyor!

BİM market personel açığı bulunan şubelerine, marketlerinde çalıştırmak üzere İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılan başvurularda en az ilköğretim mezunu olmak üzere lise, ön lisans ve lisans düzeyinde personel alımları yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilanlarda açık kadrolara nasıl başvuru yapılır aratılıyor. Peki, A101 personel alımı şartları neler? A101 işçi alımı yapılacak kadrolar hangileri? İşte A101 personel alımına dair tüm detaylar.

A101 PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, -Görevini yerine getirmesine Engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, -Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, -Alım yapılacak alanda bilgi sahibi olmak, -Müşteri odaklı çalışmak, -Her zaman müşteri memnuniyetine özen göstermek gibi nitelikler aranacak.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI BAŞVURU

İŞKUR iş ilanları her gün düzenli olarak güncelleniyor. Güncel iş ilanlarını takip etmek için İŞKUR’un internet sitesine giriş yapıp öğrenebilirsiniz. Öncelikle İŞKUR’a kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayı içinse gerekli alanları doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. İŞKUR “esube.iskur.gov.tr” adresini ziyaret ederek, güncel iş ilanları sayfasında yer alan;  -Çalışma yeri, -Ülke,  -İl ve ilçe, -İlan numarası ve ilan tarihi (isteğe bağlı), -Meslek, -Öğrenim durumu, -İşyeri türü, -Engellilik (varsa), -Vardiya (isteğe bağlı), -İşyeri unvanı (varsa/isteğe bağlı) gibi kısımları doldurarak, size en uygun iş ilanlarına başvurabilirsiniz.