Zonguldak'a Dev Yatırımlar: Bakanlık Destekleriyle Yeni Tesisler Kapıda! Zonguldak'a Dev Yatırımlar: Bakanlık Destekleriyle Yeni Tesisler Kapıda!
Demir, Uzaktan Eğitime Tablet Bilgisayar Desteği Veren BEK-KA Madenciliğe teşekkür etti.
ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, pandemi nedeniyle online eğitim gören ama bilgisayar alacak maddi imkânı bulunmayan öğrencilerimiz için, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin (TOBB) öncülüğünde ‘’Bugünün küçük parmakları bir gün Türkiye’nin de geleceğine imza atabilsinler” sloganıyla bir kampanya başlattık. Kampanya dahilinde TOBB, Odamız ve üyelerimizin katkıları ile 67 Adet klavyeli tablet bilgisayar satın alarak Ocak ayı içerisinde Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığı ile öğrencilerimize hediye ettik.
TOBB ve Odamızla birlikte Üyelerimiz de kampanyamıza maddi destek verdi. BEK-KA Madencilik de kampanyamıza destek veren üyelerimizden biri. BEK-KA Madencilik yaptığımız faaliyetlerde yer alan, Odamızın sosyal sorumluluk projelerine katkı veren çok kıymetli bir üyemiz. BEK-KA Madencilik adına Hüseyin Bektaş’a şirket ortağı genç girişimci kardeşimiz Ozan Bektaş’a ve işletme Müdürü Müslüm Güneş’e teşekkür ediyorum dedi.