Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, toplanıp Zonguldak'a gönderilen yardımlarla ilgili yazılı açıklamada bulundu. 

 

Sloganlarının "Haset değil, hasret" olduğunu vurgulayan Başkan Tıskaoğlu, şunları belirtti:

"8 Şubat 2020 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan kararla Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) yeni dönem Genel Başkanı olarak seçildiğim gün birleştirici bir yaklaşımla sloganımızın “Haset değil, hasret” olduğunu belirterek bu doğrultuda çok güzel işlere imza atacağımızı ifade etmiştim.

Öncelikle temel misyonumuzun yaptığımız faaliyetlerle dernek sınırlarını aşıp diğer şehirlere örnek olacak sosyal sorumluluk projelerine imza atmak olduğunun altını bir kez daha çizmek istiyorum. Bu doğrultuda Çin’in Wuhan şehrinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 koronavirüs nedeniyle oluşan ekonomik sıkıntı sebebiyle ortaya çıkan bu zor zamanda Zonguldak’ta yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olabilmek amacıyla “Bir El de Sen Uzat” kampanyasını başlattık. Projemize 500 adet koli hedefi ile başladık, gelen yoğun ilgi üzerine hedefimizi 1000 olarak revize ettik ve ne mutlu ki az çok demeden gönüllerden kopan yardımlarla birlik ve beraberlik içinde canla başla çalışarak kısa zamanda 1000’i aştık. Üyelerimiz, sevgili dostlarımız ve gurbetçi hemşehrilerimizin desteği ile hazırlanan kumanyalarımız Zonguldak Valiliği, Kilimli Belediyesi, Çaycuma Belediyesi, Devrek Kaymakamlığı, Devrek Belediyesi, Çaydeğirmeni Belediyesi, Ereğli Belediyesi, Gökçebey Belediyesi, Beycuma Belediyesi ve Gelik Belediyesi vasıtasıyla hemşehrilerimize teslim edilmek üzere yola çıktı. Projede emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ederim. Hedefimiz, bu coşku ve sevinçle Ramazan ayı içinde güzel şehrimize ikinci tırı göndererek daha çok aileye ışık olmak için sayıyı 2000’e çıkartmak. Bunu başaracağımıza olan inancımız sonsuz. Zonguldak ve hemşehrilerimize faydalı olma, hepimizin doğup büyüdüğü, her birimizin farklı hikayesinin olduğu bu güzel şehre vefa borcumuzu ödeme vakti."