Bartın'da vahşet! Tüfekle vurdular... Zonguldak'a getirildi... Bartın'da vahşet! Tüfekle vurdular... Zonguldak'a getirildi...

Zonguldak, Bartın, Karabük ve yurt dışında yaşayan binlerce bölge insanına hitap eden Zonguldak havalimanında yoğunluğa bağlı yaşanan sıkıntılarla ilgili uyarı geldi. Bir sene öncesine kadar yolcu olup olmayacağı tartışılan Zonguldak havalimanında şimdi ise yoğunluk nedeniyle özellikle yurt dışı uçuş yapacakların havalimanına erken gelmesi istendi. 

 
Her geçen gün yolcu sayısı artan Zonguldak Havalimanında yolcuların sıkıntı yaşamaması adına havalimanını işleten şirket olan ZONHAV'ın Yönetimi adına açıklama yapan Recep Kahya, yurt dışı uçuş yapan yolcuları uyardı.  Yolcuları havalimanına erken gelmeleri, PCR testi yaptırmaları, pandemi kararlarına uyma ve kemer çıkarma kurallarına itiraz etmeme konularında uyaran Kahya, "Yaşanan olumsuzluklar la ilgili şikayetlerinizi, dilek ve temennilerinizi Terminal binası içindeki şikayet kutularına atmanızı ve bizleri bilgilendirmenizi önemle rica ediyoruz. Zira Sizlerin memnuniyeti en ön plandadır" dedi.
 
Yapılan duyuru şöyle:
 
Tüm yolcularımıza önemle duyurulur:
1-Malesef son günlerde Zonguldak Havalimanina gec gelmeler yüzünden bazı yolcularimiz ucagi kacirmaktadirlar.Bu Hem bizleri üzmekte,hemde yolcularimiz maddi-manevi zarar görmektedirler.Lütfen nasil Düsseldorf havalimanina,Sabiha Gökcen Havalimanina erken gidiyorsaniz Zonguldak Havalimanina da ucustan 2 saat önce muhakkak geliniz.Bu Kural biletlerinizde dahi yaziyor.Ucak havalimaninda da olsa kaptan kontuarlari kapattirdiktan sonra (kalkistan 45-50 dakika Önce) hicbir sekilde yolcu Kabul edilememektedir.Kaptan Pilotun kararina da kimse karisamamaktadir.Bu sebeple lütfen erken geliniz.
 
2-Yetismeyen PCR Testleri yüzünden zaman zaman yolcularimiz magduriyet yasamaktadirlar ve ucaga aşısı veya testi olmayanlar kabul edilmemektedir.Ya da “Genesungschein” i olanlar da kabul ediliyor.
Bu nedenle PCR testler 72 saat geçerli olduğu için testinizi 1 gün önce değil,2 gün önce yaptırın lütfen.Önemli olan Almanya ya indiğinizde test süresi 72 saat dolmamış olsun.
Örneklemek gerekirse Çarşamba uçacak yolcu pazartesi,Cumartesi uçacak yolcu Perşembe test olmaya gitsin lütfen.
 
3-Bildiğiniz üzere ağır bir Pandemi sürecinden geçiyoruz. Bu bağlamda hem merkezi otoritelerin, hemde yerel birimlerin aldığı birsürü uygulamalar var. Bizlerde Havalimanı yönetimi olarak almış olduğumuz Pandemi kararları doğrultusunda;
Hem Siz değerli yolcularımızı,hem Havaalanı personelimizi korumak amacıyla yolcu yakınlarını geçici olarak Terminal içerisine alamamaktayız.İstisna olarak engelli yolcu yakınlarımız ve hamile,bebekli yolcu yakınları sayılabilir.Ayrıca terminal içerisine girdikten ve işlemler tamamlandıktan sonra yolcularımız malesef dışarı tekrar çıkamamaktadırlar.
Pandemi sebebiyle geçici olarak alınan bu önlemler sebebiyle tüm yolcu ve yakınlarından anlayış bekliyoruz.
 
4-Terminale girişlerdeki kontroller sırasında bazı yolcularımız kemerlerini çıkarmamakta ısrar etmektedirler. Sizlerin de malumu üzere uluslararası tüm havalimanlarında emniyet kontrolleri sırasında kemerler ve hatta bot, çizme türü ayakkabılar çıkartılır. Bu konuda da anlayışınıza sığınarak güvenlik görevlilerimize yardımcı olmanızı rica ediyoruz.
Yaşanan olumsuzluklar la ilgili şikayetlerinizi
Dilek ve temennilerinizi Terminal binası içindeki şikayet kutularına atmanızı ve bizleri bilgilendirmenizi önemle rica ediyoruz.
Zira Sizlerin memnuniyeti en ön plandadır.
Saygılarımla."